Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dis namawia swojego team mate do share-owania konta w grze.

RadekOdDisa3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WIERNY DIS NIE ŁAMIĄCY REGULAMINU, ZGŁASZAJĄCY CZITERÓW I WYZYWAJĄCY LUDZI OD ELO BOOSTED GÓWIEN, KTÓRY TRZYMA STRONĘ REGULAMINU RIOT GAMES A ZA KAŻDE JEGO ZŁAMANIE ZGŁASZA LUDZI DO SWOJEGO KOLEGI NA SKYPE MAYOR LAGA DZIŚ NA STREAMIE ZACZĄŁ NAMAWIAĆ SWOJEGO TEAM MATE KTÓRY DOSTAJE DC ABY KTOŚ INNY ZAGRAŁ NA JEGO KONCIE SKORO ON MA PROBLEMY Z INTERNETEM CO SADZICIE O TAKIM ZACHOWANIU?

oijrze.jpg

Opublikowano

Faaajnie, ale to forum chyba nie ma na celu hejtowania czy co to wgl jest jakiegoś streamera...

Faaajnie, ale to forum chyba nie ma na celu hejtowania czy co to wgl jest jakiegoś streamera...

to dis hejtuje biednych graczy i lamie regulamin riot games prosze o bana na forum dla niego @NorbertGierczak

co sądzi o tym @Landiago a także inne osoby oceniajace disa subiektywnie? prosze o komętaże

dodam ze w swoim filmie dotyczyncym nitro zyniaka dis powiedzial ze jak kolega gral na jego kącie to i tak ma bana za szerowanie konta a tu prosze na strimie namawia to czynienia zlego, czy morze chce zalatwic mu bana bo mu pszegral gre idoc afk ?

Opublikowano

Cały czas ktoś tworzy jakiś temat związany z Disem to już nie jest śmieszne ale dział League of legends zmienił w League of Dis i to jest głupota bo jest masa innych stremów gdzie można się nauczyć o wiele więcej niż od Disa 

39052_zps71e43729.png

Opublikowano

Cały czas ktoś tworzy jakiś temat związany z Disem to już nie jest śmieszne ale dział League of legends zmienił w League of Dis i to jest głupota bo jest masa innych stremów gdzie można się nauczyć o wiele więcej niż od Disa 

Od niego da się czegokolwiek nauczyć?

Opublikowano

Od niego da się czegokolwiek nauczyć?

Jak dla mnie niczego ciekawego mnie nie nauczył nie oglądałem jego stremu za długo bo po prostu nie lubię takich graczy 

39052_zps71e43729.png

Opublikowano

cisnijcie dalej, robcie wiecej tematow, dis jest poznawany przez coraz wiecej ludzi. reklame mu robicie i tyle :p

a co do screena, to imo nie jest to nic zlego.

jak powiesz do kolegi, ze chcialbys buty, a ten Ci powie "to idz do sklepu i wez", to pojdziesz na policje, ze Cie namawia do kradziezy? ^^

Opublikowano

cisnijcie dalej, robcie wiecej tematow, dis jest poznawany przez coraz wiecej ludzi. reklame mu robicie i tyle :P

a co do screena, to imo nie jest to nic zlego.

jak powiesz do kolegi, ze chcialbys buty, a ten Ci powie "to idz do sklepu i wez", to pojdziesz na policje, ze Cie namawia do kradziezy? ^^

nieoto hodzi frajeże sam najpierw muwi i obraza nitro zyniaka mojego idola rze szeruje konta a pozniej sam namawia do tego lol jaki hipokryt jedcen

Opublikowano

nieoto hodzi frajeże sam najpierw muwi i obraza nitro zyniaka mojego idola rze szeruje konta a pozniej sam namawia do tego lol jaki hipokryt jedcen

Aż pieką mnie oczy jak to czytam 

39052_zps71e43729.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...