Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VPS pod 100+ slotów?

VetixGames

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pierwszy lepszy klaps i masz po maszynie transfer 150gb vps juz odpada :) wejdz na hosteam i kup sobie za 25 zl vps'a ovh tansze ale nie polecam bo te vps'y za 9 zl padaja tez na klapsa dobre jest tez mintshost bo maja dobry black holing ale przy ataku ok 70Gbps/s w prt ts'a mozesz miec problem gdyz wolno filtruje pakiety na danym porcie jedyny plus taki ze ci maszyny latwo nie wydupia

Opublikowano

pierwszy lepszy klaps i masz po maszynie transfer 150gb vps juz odpada :) wejdz na hosteam i kup sobie za 25 zl vps'a ovh tansze ale nie polecam bo te vps'y za 9 zl padaja tez na klapsa dobre jest tez mintshost bo maja dobry black holing ale przy ataku ok 70Gbps/s w prt ts'a mozesz miec problem gdyz wolno filtruje pakiety na danym porcie jedyny plus taki ze ci maszyny latwo nie wydupia

Transfer nie zostaje zabrany - tak mi wytłumaczył konsultant na live chat :)

;-) ;-)

Opublikowano

@VetixGames

Ovh ma stosunkowo dobre vps ;)

Pada przy pierwszym lepszym ddos? No raczej nie ovh ma najlepszą ochronę anty-ddos :) I tu nie ma nic do znaczenia czy vps za 9 czy za 29 -.-

Opublikowano

@VetixGames

Trzeba było tak od razu powiedzieć :>

Jeśli będę zmieniać vps na dedyka to Ci dam ip....

Opublikowano

PSC ogranicza Twoje mozliwosci.

Podajcie mniej więcej ile da radę. (Licencja 1024 max).

Serwera szukasz za 20 zl w dodatku za PSC a 2000 zl za licencje bedziesz placil ? Czym smsami ?

Opublikowano

PSC ogranicza Twoje mozliwosci.

Serwera szukasz za 20 zl w dodatku za PSC a 2000 zl za licencje bedziesz placil ? Czym smsami ?

Chodzi mi do 100 slotów. A o lickę już się nie bój ;)

;-) ;-)

Opublikowano

Jeżeli chodzi czy na tym serwerze uzyskasz 100 slot? 

- tak, ale bez licencji jakiej kolwiek będziesz mógł tylko 32 sloty.. ale jeżeli będziesz posiadać licencje to możesz spokojnie 100 slot mieć.

Opublikowano

Jeżeli chodzi czy na tym serwerze uzyskasz 100 slot? 

- tak, ale bez licencji jakiej kolwiek będziesz mógł tylko 32 sloty.. ale jeżeli będziesz posiadać licencje to możesz spokojnie 100 slot mieć.

Dziś już się dowiedziałem że uzyskam nawet 300 slotów ;P

Łącze to nie 14mbps tylko tyle .... sam się zdziwiłem http://www.speedtest.net/result/3741018656.png

Test zrobiłem sam. A licencje mam ;P

;-) ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...