Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drop

Ventos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem nowy w cs:go wiec mam pytanko co do dropu. Wiem, że był reset dropu, więc zostawiłem na noc idlowanie i nie wiem czemu nic nie poleciało, dzisiaj to samo od 14 do 20 i tez zero dropu, wie ktoś o co chodzi? Czy to po prostu pech i potrzeba cierpliwości? W zeszłą sobotę kupiłem operacje i od tego czasu wyleciała jedna skrzynka z operacji. I jeszcze jedno pytanko, jak jest z misjami? Jakieś limity?

g0Tef.jpg

Opublikowano

Już mówiłem mi od 4 dni nic nie dropi ;) A poleciały 2 skrzynki na półtora tyg. Gram dziennie po 3-10h (nie afk a DM+RANK) więc drop powinien być jeszcze większy a tutaj nic.

Nie ma co :P Nie ustawiaj się na zysk bo tak to nie działa, dam CI przykład. Ja wydałem okolo 75zł na klucze i dropłem rzeczy o wartości 25zł. Pech? Pewnie tak trudno. Skiny które dostałem, nabyłem, dropłem. Sprzedałem i zwróciło mi się 50zł. Więc jestem prawie na czysto. + Mam 2 skiny do P90 i awp, kolega otworzył łącznie 6 skrzynek i awp asmiimov oraz M4. Więc o czym my tu gadamy..

graphic.png
Opublikowano

Wszystko zależy od szczęścia mi w poprzednim tygodniu dwie skrzynki Breakouta (~2 euro), a dzisiaj misja, skrzynka(0.41) i shootgun(0.04).

Aktualnie sam iddluje codziennie, gdy wychodzę zostawiam itp. Czasami przez 10h nic nie dropnie, a innego dnia jak np. dzisiaj po 40 minutach misja i skrzynka.

Opublikowano

Ku*wa jacy ludzie są tępi.

Ty serio myślałeś że po resecie dropu dostaniesz od razu 3 skrzynki i 3 skiny?

Use brain plx.

Sam reset nic nie da.. Potrzeba również szczęścia :)

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Napisałem tępa strzało, że jestem nowy i za bardzo tej gry nie ogarniam. A Ty zamiast spinać dupe, naucz się czytać ze zrozumieniem i sam użyj mózgu, bo Ci to ciężko idzie. I gdzie napisałem zjebie, że chce 3 skrzynki i 3 skiny? Mowa tu o tym, że nic nie dropło przez całą noc i dzień.

@Edit

kolejna nocka i nic nie poleciało :)

g0Tef.jpg

Opublikowano

Ja jakoś nie czuję tych serwerów idle, też zostawiłem na noc dostałem jednego skina, a jakoś na zwykłych deathmatch leciło dużo lepiej, ale to może zależeć od szczęścia, ja jednak wole grać na normalnych serwach, bo moim zdaniem skrzynki lecą lepiej :p

Opublikowano

Też kiedyś idlowałem i przez 2 dni non stop siedzenia 0 dropu. To zależy od szcześcia a najwięcej skinów skrzynek itp jest na rankedach bo najczęściej wypada z 2-3 skiny dla ludzi ogólnie po meczu więc jest spora szansa na dropa.

2d6v47n.png

Opublikowano

Należy jednak pamiętać o tym, że im dłużej gramy, tym szansa na otrzymanie przedmiotu po zakończeniu meczu maleje o 5% za każde 2 godziny gry w ostatnim tygodniu, co daje się we znaki podczas długiego grania np. na jednym serwerze

Na jakimś forum przeczytałem coś takiego, prawda?

g0Tef.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...