Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drużyny rankingowe

-TRASH-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam pytanie.Jeżeli byłem że tak się wyrażę :) szefem mojej drużyny i czy po odejściu z niej (oczywiście w drużynie zostali znajomi) statystyki się zerują ? tak jak bym nigdy w tej drużynie nie był i nie otrzymam żadnej nagrody np. dodatku do ramki totemu itp. ? czy po założeniu nowej drużyny statystyki będą takie same jak podczas pobytu w ostatniej drużynie ? czyli np. będę miał już jakieś punkty i szansę na nagrodę ? i czy tak samo jest gdy nie będę w żadnej drużynie ?

Opublikowano

Statystyki zostają z drużynie, jak ją opuscisz to będzie kapitanem ten kto pierwszy dołączył. Jak załorzysz nową drużynę to będziesz musiał wszystko od nowa grac.

3d8b54f471ac3645gen.png

Ten ból dópy

Opublikowano

Czyli mam rozumieć po opuszczeniu drużyny nie dostane nic co związane z nagrodami drużynowymi tak samo gdy nawet założę swoją drużynę i nie będę w niej grał.Po prostu wszystko od 0 gdy założę nową drużynę.Lecz zauważyłem że gdy założę nową drużynę to punkty które miałem w starej drużynie do odblokowania totemu przenoszą się na nową drużynę.Pytanie moje brzmi jeżeli będę miał 20 tych punktów i nie będę miał drużyny to czy nawet bez drużyny otrzymam skórkę dla totemu ?

Opublikowano

Czyli mam rozumieć po opuszczeniu drużyny nie dostane nic co związane z nagrodami drużynowymi tak samo gdy nawet założę swoją drużynę i nie będę w niej grał.Po prostu wszystko od 0 gdy założę nową drużynę.Lecz zauważyłem że gdy założę nową drużynę to punkty które miałem w starej drużynie do odblokowania totemu przenoszą się na nową drużynę.Pytanie moje brzmi jeżeli będę miał 20 tych punktów i nie będę miał drużyny to czy nawet bez drużyny otrzymam skórkę dla totemu ?

Tak, otrzymasz

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...