Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ArcheAge Start 16.09.2014

giorgi tevzadze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na jakim europejskim serwerze zamierzacie zacząć grę we wtorek? :)

Opublikowano

Najwięcej osób ma grać na Kryptosie.

Gierka miodzio, nie mogę się jej doczekać, mam nadzieję, że się nie zawiodę.

A czy to bedzie prawdziwe f2p czy p2w

W grze niestety występują płatne elementy, ale nie będzie to widoczne.

giphy.gif ­

Opublikowano

Czyli prawdziwe f2p? xD

Nie do końca.

W grze można wykupić konta premium, wszytko jest napisane na stronce w zakładce "Shop".

giphy.gif ­

Opublikowano

uważajcie bo 16.09 pogracie :D

jak już kolejki na headzie się tworzą,serwer eanna praktycznie cały czas pada

to w ogole w tysiecznych kolejkach nie bedziecie stać :D

Najwyżej odpalisz i pykniesz w co innego :). Eh żałuję,że nie udało mi się zagrać na becie :( Cóż tylko czekać.

Opublikowano

Najwyżej odpalisz i pykniesz w co innego :). Eh żałuję,że nie udało mi się zagrać na becie :( Cóż tylko czekać.

Też nie grałem na otwartej becie, bo po pobieraniu cały czas mi jakiś błąd wyskakiwał. Ciekawe czy teraz też się będzie pojawiał.

Tylko pod konie closed beta grałem. We wtorek to mi się nawet nie opłaca tego odpalać, bo mi komputer eksploduje :P

giphy.gif ­

Opublikowano

Nie spodziewajcie się znaleźć jakiekolwiek wolne miejsce do budowy domu gdy w wersji Live zdecydujecie się kupić premium. Small Scarecrow może gdzieś wciśniecie jednak domu raczej nie da rady. Chyba, że za miesiąc lub więcej wszystkim tym co teraz zajmowali po 3+ miejsc znudzi się wydawanie 3/4 Labor Pointów zebranych za bycie afk 24h dziennie przez tydzień na utrzymanie domów i będą chcieli komuś na siłę wcisnąć za gold.

Innej opcji nie ma, w ciągu 12 pierwszych godzin od odpalenia serwerów wszystkie lokacje w strefach PvE zostały zajęte.

Opublikowano

Za niedługo premiera, osobiście nie mogę się doczekać. Mam jednak nadzieję, że gra będzie wciągająca jak np. stare tytuły - ET: Wolfenstein, czy choćby nawet Metin2, który do dzisiaj jest grany.

Opublikowano

Najwięcej osób ma grać na Kryptosie.

Gierka miodzio, nie mogę się jej doczekać, mam nadzieję, że się nie zawiodę.

W grze niestety występują płatne elementy, ale nie będzie to widoczne.

Dla mnie jest bardzo widoczne, m.in. wystawienie na aukcje, założenie własnego domu/farmy. A tak ładnie gra zapowiadała się :rolleyes: No, ale myślę, że i tak warto zagrać, jeżeli zostanie wprowadzone (lub już jest) zakupienie tego konta premium/patron (czy jak to się tam zwie) za walutę w grze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...