Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Pilarka spalinowa HUSQVARNA 555 + gwarancja

TuFAST

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nazwa rzeczy: Pilarka spalinowa HUSQVARNA 555

Metoda kontaktu: gg 47757864

Oczywiscie rozmowa przez gg to nie rozmowa, nie zawsze mam czas...

Nie wiem czy można dać linki do olx.pl więc daje ss aukcji. Jeżeli naprawdę będziesz zainteresowany to znajdziesz tą aukcję a tam nr. telefonu (nie mój więc nie wydzwaniać gimby)

968301409849914936192.png

Opis rzeczy: Tą o to pilarką możesz wyczyścić las a potem przerobić drewno na kartki, aby mieć na czym pisać w gimnazjum... 4,2km robi swoje.  Tak wiem, nie znajdę raczej tutaj potencjalnego kupca ale może macie ojca/wujka/sąsiada/kochankę którzy akurat potrzebują do pracy tej o to pilarki. Gwarancja na rok lub 2 lata, nie pamiętam, musiałbym sprawdzić, od stycznia 2014 roku. Używana była przez okres około 2 miesięcy <luty, marzec> Daję radę, problemów nie było. Sprzedaję ponieważ nie mam co z tym zrobić, a się kurzy w piwnicy, a tak to może coś zarobie... <mimo iż kupiona była za 3,2k zł> sprzedaję za 1,5k - do negocjacji oczywiście

oczekiwana/oferowana cena: Tak jak up do negocjacji 1500zł

Zdjęcia/inne informacje:

Sprzedaż możliwa przez allegro ---> PayU --- > Kurier/odbiór osobisty itd (mozna sie dogadać ze wszystkim)

Tak to wygląda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...