Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Firewall blokuje lola

karl221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngLordeVasto Dobrze mówisz, ale jest to jeszcze możliwe przez antywirusa. Ja tak przynajmniej miałem :)

nn4e86.gif

The future starts today, not tomorrow.

The rest is silence. High by the beach.

Will you go crazy? What do you mean?

Opublikowano

Jeżeli problem się utrzyma, zalecam ściągnięcie programu WTFast (to nie jest reklama - naprawdę mi pomógł).

Program jest darmowy przez 30 dni - potem trzeba płacić by mieć do niego dostęp, ale te 30 dni powinny wystarczyć, aby móc komfortowo doczekać się fixu tego problemu od RIOTU, a uprzedzam, że nie jesteś jedyną osobą, która ma ten problem.
A żadne grzebanie w systemie i ustawieniach nic nie daje.

Ewentualnie możesz spróbować połączyć się z dostawcą internetu - problem moze leżeć właśnie po jego stronie.

wikmk9.jpg

Opublikowano

jak firewall blokuje ci lola to wystarczy tylko dodac go do wyjatkow w firewallu albo poprostu go wylaczyc. nic trudnego

Age is just a number :)

Opublikowano

Wsparcie techniczne odpisało mi, iż jest to ich wewnętrzny problem i nie wiedzą kiedy go naprawią - jak to RIOT.
Jeżeli chcesz grać mimo to - ściągnij program WTFast. Przez 30 dni jest darmowy - i módl się, żeby w te 30 dni naprawili ten problem.
Załóż konto, potwierdź mail, zaloguj, wybierz Trial User, <login> wybierz League of Legends z listy i serwer Niemiecki 1 (DE1 nazwa o ile się nie mylę). Liga odpali się sama i będziesz mógł grać. Sprawdź najpierw czy Ci działa na customie.

wikmk9.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...