Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wypożyczać zawodników ?

daniel45205

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam takie pytanie, otóz, jak wypożyczać zawodników ? tzn mam na myśli, takich rezerwowych w klubam Manchester United, czy FC Barcelona, nie chcą wypożyczać swoich rezerwowych. Nie mówię od razu, że mi Messiego czy Rooney'a wypożyczą, ale np. chcę wypożyczyć z Arsenalu Lukasa Podolskiego, Nicklasa Bendtnera, czy Fabiańskiego to mi nie chcą wypożyczyć. Tak samo np. Danny Welbeck, Javier Hernandez czy Young, ManU, też nie chcą ich wypożyczyć. Jak ich skutecznie wypożyczyć ?

Proszę o pomoc ;P .

Opublikowano

Podaj cene jaką dajesz na wypożyczenie ?

Cenę, masz namyśli, przyszłą opłatę ? To np. Wartość Lukasa Podolskiego, wynosi 8 a przyszłą opłatę daje 22 mln, bo więcej mi zarząd nie da + daje 20 % premie za bramkę i nic ...

Opublikowano

Po prostu klub ci nie wypożyczy gościa i tyle w temacie, musisz wyłożyć hajs na stół i bd go miał, a jeśli nie masz już to musisz sb poczekać, w FIFIE 14 manager nie jest tak rozwinięty jak np. w FIFIE MANAGERZE 13/14 czy innych grach tego typu, a zresztą miałem ten sam problem co ty, mi raz np. za Benteke Aston Villa chciała 96mln, co prawda trzeba się targować, ale i tak cholernie wysoką cene dali, można by nazwać zaporową.

Opublikowano

Po prostu klub ci nie wypożyczy gościa i tyle w temacie, musisz wyłożyć hajs na stół i bd go miał, a jeśli nie masz już to musisz sb poczekać, w FIFIE 14 manager nie jest tak rozwinięty jak np. w FIFIE MANAGERZE 13/14 czy innych grach tego typu, a zresztą miałem ten sam problem co ty, mi raz np. za Benteke Aston Villa chciała 96mln, co prawda trzeba się targować, ale i tak cholernie wysoką cene dali, można by nazwać zaporową.

A w Fifie Manager jest dobrze rozwninięty ten tryb ? Jakie są ulepszenia związane z transferami ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...