Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Internet z netii

Pentaron

Pytanie

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i jak przyjda podlacza to bedzie na kablach tp netia działała?

Eh jednak chyba Netia ma od jakiegoś tam nieznanego mi czasu swoje kable.

O ile się nie mylę to zależy też to od oferty, którą masz zamiar wziąć.

Najlepiej jakbyś tam na ich stronie wpisał swój numer telefonu. Zadzwonią do ciebie i wtedy się popytaj.

Opublikowano

mam kable TP i chciałbym netie ponieważ nie jestem z tp zadowolony i moje pytanie chciałbym ten internet http://scr.hu/0lj7/2akdi

i czy moge go miec na tych kablach tp a jak nie to ile kosztuje zmiana czy cos takiego?

Na kablach TP możesz mieć Netię, ja mam i śmiga. Ale rzeczywiście bedzie najlepiej, jak do nich przedzwonisz i się dokładnie dopytasz. Powiedzą Ci jaką prędkość możesz mieć u siebie, bo każdy może mieć inną i co mogą Ci zaoferować, bo teraz jakieś promocje chyba maja. 

Opublikowano

Masz czat online z konsultantem na stronie (przynajmniej kiedyś był), podaj swój adres to Ci powiedzą czy możesz wykupić u nich internet i jaka prędkość jest możliwa. Jak nie ma czatu to zadzwoń.

Opublikowano

Jezu.. jak mieszkasz na wsi to masz kable tp i nie bd miał takiej prędkosci do 100 mb/s bo kable telefoniczne pociągna max 20 mb/s...

Ta oferta do 100 mb/s jest na światłowodach.

Świdwin stacja kolejowa

KOSOVO NIE JEST SERBSKIE.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...