Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Refy24

StyQu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy posiada ktoś jakiś kontakt do admina serwisu refy24.pl ?

Ponieważ kupiłem 2 dni temu refy, a teraz strona nie działa.

Na5tyczek_eune_10_6.png

Opublikowano

Może chwilowo tylko nie działa.... a zapłaciłeś im ? Jeśli tak to poczekaj trochę i potem pokombinuj. Każda strona czasem wysiada, nasz forumeq też xD

3d10a40e96e20.png

Opublikowano

Ja też zapłaciłem, im admin nie odpisuje 3 dni, pusto, mam wrażenie że serwis ojebał mnie. Choć nie musi tak wcale być ;)

W każdym razie, coś mi się wydaje że będziesz trzeba zgłosić to o popełnienia przestępstwa, no bo co zrobić ?

Opublikowano

Refy24 - Strona routera beka xD

Ile zapłaciłeś za te refy ?

Opublikowano

Ja też zapłaciłem, im admin nie odpisuje 3 dni, pusto, mam wrażenie że serwis ojebał mnie. Choć nie musi tak wcale być ;)

W każdym razie, coś mi się wydaje że będziesz trzeba zgłosić to o popełnienia przestępstwa, no bo co zrobić ?

administrator tego serwisu to @chuddyni

5936rg.jpg

Opublikowano

Witam,

Pracujemy nad nową odsłoną serwisu Refy24. Aktualnie finalizujemy zamówienia złożone poprzez serwis PayPal. Jeżeli złożyłeś zamówienie PSC, kod po prostu nie został użyty. Od razu odpowiem na w/w  posty. Otóż, nikogo nie okradliśmy, i nie lvlujemy kont tzw. "Soraką".
Jeżeli masz jakieś pytania, pisz na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...