Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno konsoli do gier

Nuts.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema, mam zamiar kupić sobie konsoletę. chce ją w zasadzie do dwóch gier.
GTA V i Wiedźmin 3. Czy na konsoli xbox360 tej 3 generacji pójdzie? Albo PS3? Nie chcę tych nowych, bo nie mam na tyle kasy.

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Pójść pójdzie , sam mam na ps3 gta V i inne gry i wszystko ładnie chodzi .

Jeśli nie zamierzasz grać online to bierz jaką chcesz konsole , ale jeśli zamierzasz grać online to polecam ps3 nie trzeba płacić za grę online tak jak jest na xbox'ie .

Moje tut'y

Was też wkurza ten dźwięk przy dawaniu LIKE?

:P

Opublikowano

Niestety Wiedźmin będzie wydany tylko na PS4, XONE i PC'ta. Pozostaje Ci uzbierać na PS4 + będziesz miał wiele innych gier do sprawdzenia albo ulepszyć sobie PC'ta ;)

Jeśli chodzi o GTA V to PS3 w zupełności będzie okej.

Opublikowano

zapytałem o te stare konsole, ponieważ cena PS4/Xbox one jest w c**j większa od xboxa 360 czy tam ps3. A ulepszenie pcta to jeszcze więcej pieniędzy kurczaczki.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

To odpowiem jeszcze raz, krócej.

Wiedźmin - nie będzie ani na x360 ani na ps3, jeśli chcesz pograć to PS4/XOne/nowy PC

GTA V - spokojnie pójdzie na PS3 i na X'ie ;)

Opublikowano

Jeśli chodzi o konsolę to nie ma tutaj tak że są jakieś wymagania, gra wydana na daną konsole = gra wejdzie. Wiedźmina nie ma = nie wejdzie. Proste. :D

Opublikowano

a jeszcze jakie są ceny używanego ps4 vs xboxo one? Nie vs tylko wiecie, porównanie ;d

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Poszukaj czegoś, ale nie na allegro, bo tam nie ma, może tablica czy coś, może ktoś oferuje na forum ( wątpię ). Warto poszukać ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...