Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Nie wiem co wybrać do golda

Penetruje brązy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jako iż mam pewien problem a mianowicie nie mam wgl postaci mam 30 postaci

z racji tego ze mainuje topa mam rengara kha zixa lee sina

ale zastanawiam się nad dokupieniem (1600rp do dyspozycjI)

Zed +Skin

Yasuo + skin

Zed+yasuo

czy z wyprzedaży 

Leona (nie mam supporta)+Lucian (mam 2 adc)+syndra ( nie mam mida)+yasuo z promocji 

Dzikson48_eune_64_5_logo.png

Opublikowano

Z tych opcji najlepsza: Leona (nie mam supporta)+Lucian (mam 2 adc)+syndra ( nie mam mida)+yasuo z promocji.

Na topa lepiej Riven, Irelia. Zed jakoś nie przekonuje mnie, często grałam przeciwko niemu na midzie (ja Orianną) i nie stwarzał jakiegoś zagrożenia ;f

Opublikowano

Yasuo najlepszy na mida prawie w każdej dywizji :) Ale na topa też można nim pójść. Te dashe, shieldy, podpicia, wall, czy po prostu burst zarówno w early jak i w late dają mu dużą przewagę

916741414680034286162.png

Opublikowano

W dobrych rękach? Owszem. Przynajmniej dla mnie, ciężej mi się gra przeciwko Yasuo niż Zed'owi. Bo ma tą tarczę, dobry dmg, itd. (to, co napisał @1361622928-U485574.pngLordeVasto ). Jakoś na midzie bardziej go widzę :p

Opublikowano

jesli nie masz mida to nie zastanawiaj sie nad topem. chcesz grac rankedy i to jeszcze w goldzie to musisz miec po 3-4 postacie na kazda linie, inaczej jak to sobie wyobrazasz? masz full postaci na topa, po pare na inne linie i 0 na mida? wiem, ze mid jest najbardziej rozchwytywany, ale zawsze moze sie zdarzyc, ze to tobie przypadnie ta rola. 

ja bym ci nie radzil yasuo kupowac, ludzie wszedzie pisza ze jest taki op... dla mnie nie jest. wystarczy ogarniety jungler, wiadomo - yasuo pushuje swoja linie, wiec latwo go zgankowac. bjergsen nim nafeedowal jak ogladalem jakis meczyk na yt. zed jest lepszy bo ma burst, poke, escape, ogolnie mozna robic plejsy dzieki mechanice cieni. 

najlepiej kup midera (zed, orianna, syndra) i supporta, najlepiej leone jak jest w wyprzedazy. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...