Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ORIfsp4.png

qOTEfEa.png

fZvxV42.png

o9V9K1W.png

HjWczXn.png

Hardcore Ender Expansion

Farlanders

Thaumcraft IV

Dragon's Radio Mod

M&B Battlegear II

VoxelMap

Flaxbeard's Steam Power

GraveStone

Dynamic Sword Skills

Twilight Forest

Useful Pets

OptiFine

NEI

Custom NPCs

Holo Inventory

Infernal Mobs

Better Storage

Automagy

Dynamic Lights

i inne...

e9z0X4b.png

kg0dKBj.jpg

ARCgmlx.png

yfQCmnS.jpg

37277140342534077578.png

45TlHwo.png

http://www.mpcforum.pl/s/6e307c1

https://www.dropbox.com/s/jwt17q0hmxazrcj/TechnicLauncherCracked.exe?dl=0

ck0PG6C.png

1. Pobierz Launcher (linki powyżej).
  2. Po ściągnięciu i uruchomieniu znajdź opcje Add New Pack.
  3. Po kliknięciu Add New Pack w pole URL wklej link: 

http://www.technicpack.net/api/modpack/minehorizon

4. Kliknij Add Modpack, wybierz dodaną paczkę na liście i kliknij PLAY.

5. Po ściągnięciu paczki gra automatycznie się uruchomi.

6. IP znajduje się w paczce.

dWgoJCU.png

bipsMal.png

Opublikowano

Frekwencja bardzo słaba póki co bo były problemy z pluginami ale wszystko naprawiłem co kosztowało mnie wiele pracy i mam nadzieję, że w końcu pojawią się nowi gracze na serwerze. Jeśli ktoś ma pytania odnośnie serwera, na które odpowiedź nie jest zawarta w prezentacji to chętnie odpowiem. Jeśli chodzi o poziom trudności gry to jest on co prawda dość wymagający, nieraz będzie potrzeba walki w grupie aby pokonać bossa więc liczę, że serwer się rozwinie. Dodatkowo działki zabezpieczone są przed griefowaniem nawet ze strony modów takich jak Thaumcraft a żaden item nie jest zablokowany! Zapraszam!

bipsMal.png

Opublikowano

Napiszcie proszę czego brakuje na moim serwerze że jest tak mało graczy. Jeśli to będzie możliwe postaram się sprostać waszym oczekiwaniom. Proszę tylko aby nie mówić o modach technicznych gdyż jest to moja autorska paczka przygodowa, której nie chce psuć tego typu modami. Zapraszam na serwer :)

bipsMal.png

Opublikowano

prezentacja ładna ale największy problem to ip...

50% ludzi którzy wejdą w temat nie zainteresują się serwerem, 25% chce ip ale są leniwi i że trzeba przepisywać to owalają to. Reszta wbija na serwa, a że jest mało graczy to większość wychodzi.

Taka krótka prawda o dzisiejszych serwerach.

Opublikowano

mortes98 Nie rozumiem po co komu IP skoro aby wejść na serwer potrzebna jest paczka w której owo IP się znajduję. Podałem je tylko po to aby było w temacie.

McKimono  Napisałem już odpowiedź na twoją wiadomość i mam nadzieję, że to rozwiąże twój problem. Jeśli nie to prawdopodobnie nie będę w stanie ci pomóc. 

Prowadzę nabór na administratora który ma pomysł jak rozkręcić serwer.

bipsMal.png

Opublikowano

Serwery techniczne polegają tylko na dwóch rzeczach: kopaniu i craftowaniu, walka staje się nieistotna a PVP w Quantum to po prostu bujda. Na dodatek później kopią za nas maszyny więc my tylko craftujemy i craftujemy. Osobiście nie przepadam za modami technicznymi psującymi całą zabawę więc moim celem było stworzenie serwera w którym zarówno inni gracze jak i potwory będą wyzwaniem. Tradycyjny minecraft znudził mi się już dawno dlatego stworzyłem paczkę z wyselekcjonowanych modów lecz widzę, że nie ma tu graczy szukających przygód i dobrej zabawy.

bipsMal.png

Opublikowano

Co znajdziecie na serwerze?

- Nowy świat Twilight Forest wraz ze specjalnym systemem questów-archievementów 

- Magie na najlepszym poziomie

- Świat kresu inny niż kiedykolwiek

- System broni dwuręcznej, możesz używać jednocześnie kilof i miecz, dwa miecze lub inne kombinacje jakie tylko będziesz chciał jednocześnie zwiększając swój skillbar o 6 miejsc

- System pierścieni i amuletów

- Różne rodzaje łuków i strzał

- Plecaki otwierane po naciśnięciu klawisza

- System umiejętności mieczy pozwalający na tworzenie combosów oraz atakowanie wielu przeciwników na raz

- Slime, świnia, pies czy kot, teraz możesz zdobyć dowolnego peta, zdobywać razem nowe poziomy i zwiększać jego umiejętności (mount, ruchomy magazym, straszak, wsparcie)

- Jeśli serwer się rozwinie dostępne będą także Questy u NPC z super przedmiotami do zgarnięcia

- unikalny system zabezpieczeń miast, oraz wojen, lepszy niż frakcje i uniemożliwiający griefowanie!

Czy to nadal za mało? Nie sądzę! Zapraszam!

nowy link do pobrania (jeśli poprzedni nie działa): 

https://www.dropbox.com/s/jwt17q0hmxazrcj/TechnicLauncherCracked.exe?dl=0
bipsMal.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...