Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pasek HP i MP pod skillami

Danny1470

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z paskiem HP i MP pod skillami otóż problem jest taki że te paski nie mają niebieskiego i zielonego tła pasek MP czasem ma czasem nie a HP nigdy nie ma tego zielonego tła a ja jestem przyzwyczajony grać jak jest to tło a nie same cyfry szukałem pomocy w google i nie mogę nigdzie znaleźć jeżeli ktoś wie jak to naprawić to proszę o pomoc z góry dziękuje :x

Witaj u Jinx! :)

Opublikowano

Ja też tak czasmi mam. To rito zrobił ten bug, więc pewnie go naprawi. Nie próbowałem naprawić klienta, bo mi to tak nie przeszkedza, ale jeśli ciebie to tak wkurza to spróbuj ;)

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Spróbuj repair a jeżeli nie pomoże to czekaj aż rito naprawi bo ja też tak czasami mam.

Ale gorsze miałem wczoraj ( na szczęście tylko w jednej grę). Minionkom i wieża nie aktualizowal się pasek hp przez co lasthitowanie było jak loteria. Reset klienta nie pomagał :v

K4QaiyA.gif

Opublikowano

po nowym patchu powinno to zostać naprawione bo nie wierzę żeby nie zauważyli takiego wielkiego bugu 

47yhn8.jpg

na chuj sie patrzysz konfiturko?

Opublikowano

błąd w plikach chyba 

nn4e86.gif

The future starts today, not tomorrow.

The rest is silence. High by the beach.

Will you go crazy? What do you mean?

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem nie ma co przesmradzać. Rito zjebał, rito naprawi. Jeśli serio dostajesz od tego bólu dupy to możesz repair, ale nie ma sensu bo zaraz wyjdzie patch nowy i po problemie :D

3d10a40e96e20.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...