Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Yasuo&trinity

091

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Siema, grałem sobie dziś gierke w moim brązie i jako, że miałem ponad 12k golda na zbyciu kupiłem sobie triforca na koniec (statik, botrk, infinity, lw,trinity, mercurki) - normalnie buduje coś pod tranka typu GA/randuin, ale jako, że zabić mnie nie mogli to sobie zaszalałem.

Efekt zły nie był, enemy lucek padł na Q, wydaje mi się że pasyw z trinitki super współgra z naszym Q+dopełnia nam krytyka do 100% = sieczka ;p

Myślicie, że był to jednorazowy przypadek czy jednak TF jest viable pod yas?

Opublikowano

Trinity działa na każdej postaci a na Yasuo to sieczka ale nie budują go bo wiesz jak to mówiooo "omg sheen daje mane po co to dla yasuo.. tracisz hajs".  Ale ładnie działa bo Q nakłada efekt AA.

Fajnie też Trinity działa na Talonie ale to już item też jak jesteś feednięty bo jako first item to bez sensu :]

Opublikowano

Trinity działa na każdej postaci a na Yasuo to sieczka ale nie budują go bo wiesz jak to mówiooo "omg sheen daje mane po co to dla yasuo.. tracisz hajs".  Ale ładnie działa bo Q nakłada efekt AA.

Fajnie też Trinity działa na Talonie ale to już item też jak jesteś feednięty bo jako first item to bez sensu :]

Jeżeli dwie statystyki nic nie dają, to Trinity jest useless na danym champie, nawet jesli może nakładas pasyw dosc szybko. Yasuo nie ma tylko many, wiec czemu nie.

Whw6oFO.png

Opublikowano

Useless, byles super feed to wygrałeś, ja wczoraj14-2-13 orianna a skladalem AD i gniotłem enemy,ale to nie znaczy ze item jedt dobry wyrównanego meczu byś nie ugrał

Opublikowano

Jak kto woli, ja yasuo wole na topa pod offtanka (hate on)

nn4e86.gif

The future starts today, not tomorrow.

The rest is silence. High by the beach.

Will you go crazy? What do you mean?

Opublikowano

jeden item sytuacyjny na yasuo jest slabym wyborem w late, GA i banshee/raduin jest lepszym wyborem niz trinity, chyba ze sie bawisz

do 3 itemu nie ma sensu, lepiej statikk botrk i ie

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...