Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Projektor do pokoju za 300-400 zł - ma to sens?

izari

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mieliście kiedyś styczność z takimi budżetowymi projektorami? Mam na myśli dokładnie te:
http://allegro.pl/projektor-rzutnik-led-hdmi-vga-usb-lekki-150-ansi-i4557798415.html
oraz
http://allegro.pl/projektor-rzutnik-led-ismart-vga-hdmi-usb-sd-av-i4558756858.html
Głownie do tej kwoty są projektory cu-28, ale te powyżej są trochę od nich lepsze.
Projektor mam zamiar zamocować na wysokości około 2.3m i w odległości 2.5-3m od ściany i będzie podłączony do laptopa.
Jak z jakością a przede wszystkim rozdzielczością i widocznością w dzień? Rolety oczywiście byłyby spuszczone.
Ale wracając do pytania - te mini projektory są warte uwagi?

A, jeśli to ważne, to rozdzielczosć ekranu to 1366x768, a do podłączenia używałbym hdmi.

Opublikowano

Rozdzielczość 1390x768- pikselioza, cudów nie będzie. Monitor HD ma 1920px, i to na 21 calach a nie 3 metrach. Będzie średnio z jakością. Co do jasności ciężko ocenić, ale raczej też będzie średnio :p

A HDMI nic nie da, co z tego ze nawet 4K prześle jak projektor ma slaba rozdzialke :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

@izari Nie znam sie az tak, ale na pewno nie kupuj tego złomu "projektor 999zł supervga" ma 800x600px (?!) to tyle ile... ekran mojego telefonu...

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...