Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Asharm2.pl Start Sobota 18:00

NobekBobek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1iY61w.png

Strona główna:

xxx

Forum:

W nocy podam

Facebook:

xxx

TeamSpeak3:

xxx

0qxuJQ.png

Trailer serwera

Opublikowano

Mam nadzieję, że będzie to uporządkowany serwer, nie przepchany pobugowanymi nowościami. Bez 10 rodzai broni, bez 1000 lvl, po prostu solidny. Może nie wszyscy się ze mną zgadzają, ale dodatki, tworzone przez graczy wcale nie upiększają tej gry (w szczególności 50 nowych modeli broni). Tęsknię za serwerami, gdzie epickość objawiała się zdobyciem broni na 75lvl. Liczę na to, że przez umiar zastosowany przy stworzeniu tego serwera, uda się stworzyć "coś więcej". Niecierpliwie czekam na start.

Opublikowano

Ładna prezentacja, serwer także niczego sobie odnośnie tego typu czyli harda,

oczywiście polecam i życzę administracji jak najdłuższego podtrzymywania życia na serwerze :P

Opublikowano

Koolejny nudny hard, Nic ciekawego Wszystko zryte i zlepione tak jak powinno być.

Coś nowego macie prócz tych wszystkich ,,nowości" (Nie, to nie są nowości - przereklamowane gówno.)? Bo jak widzę system VIP, Punktów, Pety kostiumy. wszystko wypchane w serwer, żeby się przyjemnie (Kijowo) Grało.

Jeżeli macie coś nowego, o czym nie słyszałem (Bodajże grałem na 76 serwerach EASY/MEDIUM/HARD) to napiszcie.

Opublikowano

Nic ciekawego.Serwer jak każdy inny.

Macie może coś do zaoferowania od siebie,coś nowego czego jeszcze nie było.

Jeżeli nie to nie widzę przyszłości tego serwera gdyż każdy woli iść na serwer hard który już stoi jakiś czas bo jest pewność że nie padnie albo administracja się nie zawinie jak zarobi troszkę hajsu.

Musicie przyciągnąć graczy czymś czego jeszcze nie było.

Ps. Te nowości które macie to były owszem nowościami ale kilka lat temu.

Powodzenia.

Opublikowano

nie rozumiem ludzi ktorzy tworzą takie bezsensowne serwery

nie ma tu nic ciekawego + eq ''nowe z globala'' = klapa

reklamy jakies chociaz macie czy 4 osoby na yt zareklamują i spodziewacie sie tysięcy ludzi ?:)

NIE POLECAM, SZKODA CZASU

Opublikowano

nie rozumiem ludzi ktorzy tworzą takie bezsensowne serwery

nie ma tu nic ciekawego + eq ''nowe z globala'' = klapa

reklamy jakies chociaz macie czy 4 osoby na yt zareklamują i spodziewacie sie tysięcy ludzi ? :)

NIE POLECAM, SZKODA CZASU

Serwer jeszcze nie wystartował a ty już nie polecasz ciekawe!

Opublikowano

Troche glupi pomysł na HARDA gdy wyszła Rav**, oczywiscie ja nie bede oceniał, bo jak mam ocenic skoro nie byłem na serwerze, ale moim zdaniem... Hardy są przereklamowane, jedynie by na Hardzie gralo sporo osob to musi albo być SWIETNY albo miec Reklame BOSKĄ i oczywiscie wtedy wiadomo ze zapewnione macie/ stabilnosc / dluga gre/ i nie padniecie serwera po kilku latach nawet.

Ale zycze powodzenia !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...