Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak byc zabawny xd?

RE0S

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć otóż mam taki problem i ono

Brzmi tam , jak byç zabawny wiem

Że wydaje sie to dziecinne ale bywa

Też chciałbym żebyscie wypisali jakies

Smieszne teksty oczywiscie bedzie like

50/ 100/ 200/ 300/ 400/ 500/ 600/ 700/ 800/ 900/ 1000

Opublikowano

Ostrzegam jeżeli to jest temat na serio, to z kulturą proszę (bez flejmu itp.) bo nie bd się patyczkował, tylko pod takim warunkiem zostawiam go otwartego.

[*]

Opublikowano

bycie zabawnym na siłę mija się z celem, na to się nie ma wpływu, albo masz ciętą riposte czy też dobrze używasz sarkazmów albo jesteś pizda i smutas :(

Opublikowano

Niestety tego raczej się nie nauczysz. Niektórzy to potrafią inni nie. Przede wszystkim potrzebna jest umiejętność używania sarkazmu, śmiałość i ogólnie giętki język.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Spróbuj znaleźć w sobie jakis talent :p ja np. dobrze opowiadam dowcipy sytuacyjne/znajomosciowe ale nie umiem dowcipkować z nowo poznaną osobą. MUSI ci coś wychodzic. To wbrew naturze czlowieka. Nawet depresyjne smutasy śmieją sie z jakichs dowcipow jak sie im opowie :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Oglądaj komedie, kabarety, seriale, czytaj książki, orientuj się z kulturą, wrzuć na luz przy swoim otoczeniu i bądź szczery ze sobą.

Powoli do celu. Mi się udało.

Bycie "śmiesznym" na siłę wygląda żałośnie i podobnie się kończy. Lepiej być większy czas poważnym i co jakiś czas wrzucić

coś zabawnego, aniżeli rzucać jak dobry wujek z wąsem kawałami z rękawa.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Każdy ma jakiś talent do rozśmieszania kogoś innego, ja np. nie gadam za dużo, ale jak najdzie jakiś tekst to go powiem i jest zabawnie, w klasie mówią że za dużo to się nie odzywam, ale zawsze jak coś powiem to się śmieją z tego, trzeba próbować i się nie zniechęcać. Używaj czasami innych akcentów, dopowiadaj jakieś słowa jak ktoś coś opowiada itd. 

1358809676-U384748.png

Opublikowano

Hmm, najlepiej jak ktoś się Ciebie o coś pyta to nie odpowiadaj mu od razu jasno do zrozumienia tylko wysil kreatywność. Na pewno to będzie lepiej odbierane ;)

Opublikowano

Popieram Up'a. Zastanów się chwilkę (nie za długo) nad odpowiedzią tak, żeby była kreatywna, niebanalna, a zarazem zabawna.

Tylko nie wysilaj się za bardzo, bo w końcu skończysz na rzucaniu sucharami :)

Opublikowano

Jeśli jesteś licealistą/gim to nie da się tego wyczuć ponieważ jest to humor sytuacyjny, żeby go trenować musisz przebywać z ludźmi, którzy go potrafią uprawiać.

Jeśli jesteś studentem/człowiekiem pracującym to jedyna różnica do powyższego jest taka, że musisz mieć podstawową wiedzę społeczno-polityczną.

Pamiętaj, że nie każdemu musi się podobać konkretny rodzaj humoru. Znam osoby, które bawi humor prymitywny/czarny mimo, że irl są jak najbardziej poważni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...