Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc przy rootowaniu tableta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Potrzebuję roota na mój tablet (Blow BlackTAB) gdyz żaden z auto klikaczy nie chce działać bez roota.

Proszę o pomoc

POZYCJA W RANKINGU: 79    POZIOM GRACZA: 22      FIRMA: MMO     CZŁONEK OD: 08-03-2008

KONIEC GRY-2014 :)

Opublikowano

Może być duży problem ze znalezieniem roota na tak mało popularny tablet. Poszukaj na XDA Developers lub Forum Android. Następnym razem staraj się lepiej nazwać temat. Nazwę edytowałem.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Może być duży problem ze znalezieniem roota na tak mało popularny tablet. Poszukaj na XDA Developers lub Forum Android. Następnym razem staraj się lepiej nazwać temat. Nazwę edytowałem.

a xperie x10 mini pro dało by radę rootnąć ?

POZYCJA W RANKINGU: 79    POZIOM GRACZA: 22      FIRMA: MMO     CZŁONEK OD: 08-03-2008

Opublikowano

a xperie x10 mini pro dało by radę rootnąć ?

Jasne, wystarczy poszukać na ww. forach :)

Opublikowano

Jasne, wystarczy poszukać na ww. forach :)

dzieki kolego a ni znasz jakiegos dobrego klikacza na androida ?? mam the toucher ale jakos nie dziala

Opublikowano

dzieki kolego a ni znasz jakiegos dobrego klikacza na androida ?? mam the toucher ale jakos nie dziala

Ja korzystam z HiroMacro Auto-Touch Macro. Działa pięknie :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Próbowalem 5 rootow na xperie x10 mini pro i dalej lipa :( wszystki z 2012 rok

Opublikowano

Z andkiem czy iosem zawsze mozna zrobic root lub jailbreak. Do xperii polecam forum z ta sama nazwa, jest tam masa zawodowych ludzi, ktorzy znaja sie na rzeczy i pomoga w bardzo krotkim czasie. Mojego SE xperie neo v pomogli zrotowac w nie caly dzien, a nie mialem bladego pojecia o tym. Co do tabletki- najlepiej pytac na najbardziej znanych i popularnych forach zwiazanych z systemem jaki ma. Te forum sluzy przedewszystkim do "dyskusji" (czity :rolleyes: ) o grach, anizeli do dzielenia sie wiedza o andkach i reszcie. Pozdrawiam i zycze udanych poszukiwan :P

Opublikowano

Tableta przejedź toolkitem od Bin4ry

Xiaomi Mi3: MiDev (KK 4.4, MiDev Kernel)
Nexus 7 2012: Odblokowany (AOSP5.0, Root)
Nie pomagam na PW, od tego jest forum

Apple ma kiczowaty system, bo bazuje na BSD~

Opublikowano

Z andkiem czy iosem zawsze mozna zrobic root lub jailbreak. Do xperii polecam forum z ta sama nazwa, jest tam masa zawodowych ludzi, ktorzy znaja sie na rzeczy i pomoga w bardzo krotkim czasie. Mojego SE xperie neo v pomogli zrotowac w nie caly dzien, a nie mialem bladego pojecia o tym. Co do tabletki- najlepiej pytac na najbardziej znanych i popularnych forach zwiazanych z systemem jaki ma. Te forum sluzy przedewszystkim do "dyskusji" (czity :rolleyes: ) o grach, anizeli do dzielenia sie wiedza o andkach i reszcie. Pozdrawiam i zycze udanych poszukiwan :P

Kolego zrozum, że jeśli tu istnieje dział dot. Androida to pomagamy, a nie odsyłamy do innych forów, prawda? Poradnik do Neo V znajduje się na tym forum (sam go napisałem), rootuje w 10 sekund. Kolejne posty tego typu będą traktowane inaczej.

@topic

Jeśli to jest Twój telefon i wersja softu się zgadza nie zaszkodzi spróbować ;)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=906742

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...