Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

5 września prawdopodobnie startuje serwer testowy

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Idealnie pokrywa się z eventem w CW, tak żeby trzeba było wybierać.

Ja tam nie pobieram, nie chce mi się.

PS: Z użytkowników raczej nikt nie wie że pisałeś o że nigdy nie będzie redakcji, a kyra jest na urlopie więc po co to piszesz?

Opublikowano

,,być może! nowa fizyka ruchu NOPE
- kary za niesportowe zachowanie"

Kary za niesportowe zachowanie?

Czyli że jak mnie zniszczą, to mogę wyjść z bitwy? Nie czaję..

@Edit.

Łot dhe fak.

HP: 1100
Topowe działo: 152mm Gun-Launcher XM81
Penetracja: 76/152,4/76 (HE/HEAT/złote HE)
Dmg: 910/700/910
DPM z HEAT: 1825
Czas celowania: 4s
Celność: 0,6
Wychył działa: -10

Czyli T49 Będzie miażdżyło każdego

Opublikowano

Kary za niesportowe zachowanie czyli, atakowanie swoich, niszczenie swoich, AFK, itp itd a kary będą takie że nie będzie się dostawać kasy oraz expa przy dużym uszkodzeniu sojusznika plus można wyrwać nawet bana za to. Więc jeżeli wnerwiają nas AFK, lub ludzie co specjalnie nas bija przynajmniej pare razy moga liczyć na niezłe zdziwienie po meczu.

Lecz z tego co mi wiadomo najważniejszym czynnikiem tego systemu jest by zniwelować ludzi co wychodzą od razu po starcie meczu, jeżeli ktoś wychodzi od razu po starcie meczu kara go nie ominie i podobno nie byle jaka, czyli pewnie jakiś banik gdy taka sytuacja ma miejsce wiecej niz raz na dzien albo coś.

76561198013232167.png

Opublikowano

,,być może! nowa fizyka ruchu NOPE

- kary za niesportowe zachowanie"

Kary za niesportowe zachowanie?

Czyli że jak mnie zniszczą, to mogę wyjść z bitwy? Nie czaję..

@Edit.

Łot dhe fak.

HP: 1100

Topowe działo: 152mm Gun-Launcher XM81

Penetracja: 76/152,4/76 (HE/HEAT/złote HE)

Dmg: 910/700/910

DPM z HEAT: 1825

Czas celowania: 4s

Celność: 0,6

Wychył działa: -10

Czyli T49 Będzie miażdżyło każdego

Wychodzenie z bitwy, samobójstwo itp.

Co do tego czołgu, to op nie będzie. 150 peny na goldzie, po 70 na OB, tragiczna celność nawet jak na trolla, bardzo długo skupia, pociski wolne i w ruchu trafić colowkiek będzie równe z cudem.

Opublikowano

Dopiero po trzykrotnym będzie ban.

A LT można podjechać tuż obok wroga, i od tyłu, więc co za problem... A trzeba pamiętać także o zasadzie 10 kalibrów, 152mm + od tyłu = masakra modułów i załogi.

Opublikowano

Dopiero po trzykrotnym będzie ban.

A LT można podjechać tuż obok wroga, i od tyłu, więc co za problem... A trzeba pamiętać także o zasadzie 10 kalibrów, 152mm + od tyłu = masakra modułów i załogi.

A zasada 10 kalibrów nie została czasem wycofana w patchu 8.X?

Opublikowano

Chyba nie, hasło "world of tanks zasada dziesięciu kalibrów update" nie pokazuje o tym nic. Tylko news o 8.11 znalazło, ale to przez medal "Duży Kaliber".

Opublikowano

Chyba nie, hasło "world of tanks zasada dziesięciu kalibrów update" nie pokazuje o tym nic. Tylko news o 8.11 znalazło, ale to przez medal "Duży Kaliber".

A jednak mój błąd:

Q&A z 02.01.2014:

http://www.dom1n.com/silentstalker-blog/qa-02-01-2014/

- pocisk po przebiciu pancerza pokonuje odległość 10 kalibrów

Więc będzie penetrował 1,52m.

Opublikowano

1,52m wewnątrz czołgu + HEAT/HE = powszechne zniszczenie.

A swoją drogą pewnie będzie miał dobre camo, ale będą wrogowie zdziwieni gdy nagle z krzaczka wylatuje pocisk i -700 HP oraz sieczka z modułów.

Opublikowano

A swoją drogą pewnie będzie miał dobre camo, ale będą wrogowie zdziwieni gdy nagle z krzaczka wylatuje pocisk i -700 HP oraz sieczka z modułów.

Nope, to duży czołg, więc będzie mieć z 15% camo bazowego.

Opublikowano

-900 hp :D

Opublikowano

-900 hp :D

Żeby weszło za 900 trzeba strzelić z OB i musi przebić pancerz swoimi 70mm peny, a mało który czołg ma tak słaby pancerz. Przypominam, że to 8t.

Opublikowano

Oj tam, siata, camo na wszystkich załogantach(a pewnie będzie ich 5), kamuflaż wizualny, BiA, wenta, cola i w krzaczku za nic nie wykryją(40% w krzaczku...).

Opublikowano

Tak, ale weźcie pod uwagę, że ma 152 kaliber, więc po wystrzale od razu się zaświeci, a na większe odległości będzie miał problemy z celnością.

Opublikowano

Za to jest wystarczająco szybki by uciec, a lighty nie są stworzone do walk na duże odległości.

Opublikowano

Za to jest wystarczająco szybki by uciec, a lighty nie są stworzone do walk na duże odległości.

Jest natomiast wystarczająco duży, aby taki is-7 z którym będzie walczyć go trafił ;p

Opublikowano

Każdy czołg ma jakieś wady. Ale akurat ten ma zbyt dużo zalet...

Opublikowano

Każdy czołg ma jakieś wady. Ale akurat ten ma zbyt dużo zalet...

Zobaczymy co będzie na teście ;)

Opublikowano

Na teście każdy gra goldem i ze wszystkimi możliwymi dodatkami jak cola, paliwo, camo czy pełne wyposażenie więc będzie rzeź. Oprócz tego jest mnóstwo rusków...

Opublikowano

Na teście każdy gra goldem i ze wszystkimi możliwymi dodatkami jak cola, paliwo, camo czy pełne wyposażenie więc będzie rzeź. Oprócz tego jest mnóstwo rusków...

Ale będzie można poznać potencjał tego czołgu.

Opublikowano

Potencjał to można ocenić teraz, gdy mamy statystyki. Na testowym będzie już praktyka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...