Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] TAB i hosting.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka mam pytanie a raczej 2 xD

1.robie tab pod swoj srv jest fajnie mam ustawione 60slotow na serwer i w tym pytanie jak zrobic ze gdy zmienie sloty na 40 to bedzie nadal 60rubryk

2.jak hoating lvlup dzieli ram na srv np:gdy jest 40graczy online i mam 2gb ramu to daje np 60mb na jedneho gracza a gdy jest 2 graczy to daje po 100mb czy jeat yo stale np 50 ?

mam nadzieje ze mjie rozumiecue xD pisane z fona

Opublikowano

Witaj,

RAM jest dopasowywany do wymagań. Np. jeśli gracz jest w miejscu gdzie jest dużo itemów, zwierząt jest mu przydzielane więcej RAMu tak, aby nie odczuł on żadnych lagów. Nie ma stałego podziału ile RAM na gracza. Jest przydzielane dokładnie tyle, aby rozgrywka była płynna i bez lagów (do momentu przekroczenia limitu).

Opublikowano

1. na 3 rubryki potrzeba 51 slotów (więc możesz ustawić 50)

==================== |KAVOGAMING====================
.:.:.:. Jeżeli masz do mnie pytanie ,bądź chcesz mi na coś odpowiedzieć .:.:.:. 
.:.:.:. Wpisz @KaVoGaming ,a odpowiem Ci jak najszybciej potrafię! .:.:.:.  
==================== |KAVOGAMING====================

Opublikowano

Dziekuje za wszystkie odp a jak z tym tabem da sie jakos dopasowac przypomne ze chce miec 40slotiw (zeby 40osob moglo wejsc) a chce zeby na tabie bylo 60slotow poradzicie cis ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...