Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

rankedy i brązowe adc

pęki890

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zauważyłem że dużo ludzi grając na adc nie farmi... np.30 min 80 cs i co bot przegrany.Nie lubie grać adc ale według stat: varus 4gry 100%winrate,czyli najlepiej carrować brązów adc?Widziałem rozpiske na wrzesień i jest tam lucian,warto go kupić?

shockblade_zed_by_greenmotion-d73k92u.jp

///.. The Shadows Have Enlightened Me..\\\

Opublikowano

(zauważyłem że dużo ludzi grając na adc nie farmi.)

ponieważ supp może się wbijać w dwóch i adc nie wie co robić to się bije i nie farmi.

(lucian,warto go kupić? )

K***a ! Warto on jest z*******y jak ogarniesz....

Opublikowano

Jak 30 min i 80 cs to zakładam że bronze, 4 gry wygrane w takiej lidzie nic nie znaczy, lucian jest nadal b.mocny ale bez dobrego suppa jeszcze w bronze ... lepiej idź sobie już na mida/topa/jungle jeśli grasz solo to szybciej to wycarujesz, chociaż jak sam się nie nauczysz graj na odpowiednim poziomie to nigdzie nie wyjdzisz wyżej.

NJxbd4x.png

Uczeń
Opublikowano

1. Picknij Tristanę.

2. Farm.

3. Zabijaj.

4. Wygrywaj.

Tristana obecnie w każdej lidze jest op, a co dopiero w brązie.

Jeśli ogarniesz orbwalking i będziesz wyrabiał z cs to wyjdziesz z tego gówna w kilka dni.

Opublikowano

w bronzie adc nie wycarrujesz gry  :D takie jest moje zdanie bo adc nie gra sam na lini tylko z supportem ktory tez musi co nie co ogarniac a w bronzie o to ciezko :P

polecam mid/jungle

Age is just a number :)

Opublikowano

w bronzie adc nie wycarrujesz gry  :D takie jest moje zdanie bo adc nie gra sam na lini tylko z supportem ktory tez musi co nie co ogarniac a w bronzie o to ciezko :P

polecam mid/jungle

Nie zgodzę się z tą tezą :P

post-930338-0-29332000-1409832146.png

post-930338-0-30618400-1409832459.png

Grę idzie wycarrowac każda postacią, tylko trzeba wiedzieć jak grać. Trzymac sie jednej lini i nie przejmowac reszta teamu, adc do 15 minut ma czas na farmienie i łapanie killi. Później leci jak z płatka.

Jestem wesoły Tomek

Opublikowano

przeciez z bronzu najlepiej wychodzic supportem, feedujesz swojego adc, nawet nafeedowane gowno w bronzie kazdego rozjebie, roamujesz mida, stealujesz buffy.

Bardzo polecam lux, wyjdziesz z bronzu 3 do silvera w 1-2 dni....

Opublikowano

Nie zgodzę się z tą tezą :P

attachicon.gifgownoprawda.png

attachicon.gifgownoprawda2.png

Grę idzie wycarrowac każda postacią, tylko trzeba wiedzieć jak grać. Trzymac sie jednej lini i nie przejmowac reszta teamu, adc do 15 minut ma czas na farmienie i łapanie killi. Później leci jak z płatka.

heh. mozliwe ze da rade tez wykerowac adc, ja mainuje mid/jungle dlatego moze nie potrafilem carrowac gry adc :D 

Age is just a number :)

Opublikowano

Jak "potrafisz" grać to i supportem zajdziesz wysoko. Nie ważne co pisze team, wazne że carrujesz :)

nn4e86.gif

The future starts today, not tomorrow.

The rest is silence. High by the beach.

Will you go crazy? What do you mean?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...