Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IFA 2014 - Galaxy Note Edge/4, Xperia Z3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o nowych telefonach od Samsung'a i Sony?

Zawiodłem się trochę na Xperii Z3, bo nie jest to nic aż tak lepszego od Z2. Fajną sprawą jest jednak ekran który osiąga jasność 600 nitów.

Zaciekawił mnie jednak Galaxy Note Edge i Note 4. 

Galaxy_Note_4_Edge_Galaxy_Note_4_Leaked_

Note 4 ma wiele ciekawych nowości, jest wykonany częściowo z metalu i posiada Snapdragona 805 z Adreno 420 i 3GB RAM oraz ekran SAmoledQuad HD 5.7".

Świetną sprawą jest szybkie ładowanie do 50% w 30 min. 

Niestety, jego głośnik jest z tyłu tak jak to ma miejsce w serii Galaxy S i brakuje certyfikacji IP i USB 3.0...

Jednak najciekawszym telefonem jest Note Edge który ma wygięty ekran podzielony na 2 części.

Ta druga część może służyć do skrótów, przycisków w aparacie, zegarku przy wygaszonym ekranie oraz do wyświetlania pasków z potrzebnymi dla nas informacjami.

Nie wymieniłem wszystkiego, tylko te rzeczy które wpadły mi w oko.

A więc jakie są wasze opinie, na temat tych telefonów? Zaciekawiły was Smartwatch'e od tych producentów oraz Samsung Gear VR?

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Nic ciekawego jak dla mnie. Strasznie mały postęp technologiczny pomiędzy N3 a N4 także nie warto nawet przeskakiwać z jednego na drugie bo różnicy nie odczujemy.

Edge nie dość że wygląda jak beznadziejny klocek to wątpię żeby coś takiego było faktycznie dobrym rozwiązaniem a szczególnie wtedy gdy będziemy chcieli chwycić telefon nie wciskając żadnych przycisków przy tym. 

lownfast

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...