Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program do stylizacji GUI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

potrzebuje program, w którym będę mógł sobie urządzić GUI według własnego uznania i po skończeniu ten program by mi dał gotowy kod.

coś jak w Koda GUI Designer, tylko do C++ dzięki  :)

Weteran
Opublikowano

W Visual Studio masz wbudowany edytor, jedyna wada to to że musisz wtedy robić wszystko w CLI/C++ które jest nieco... zryte (przynajmniej moim zdaniem)

Biblioteki QT są dobre.

W visual studio nie-expresss jest edytor zasobów, w którym można zrobić okno, a potem wczytać je w MFC lub bezpośrednio w winapi.

Weteran
Opublikowano

z dreamsparka masz za darmo wszystkie visuale professional + windowsy - wystarczy wyslac skan swojej legitymacji szkolnej przy reje do dreamsparka

Legitymacji szkolnej? Nie studenckiej? Czyli będąc w liceum mogę uczestinczyć w dreamspark?

Opublikowano

Legitymacji szkolnej? Nie studenckiej? Czyli będąc w liceum mogę uczestinczyć w dreamspark?

ta, ja od 2 lat tak mam, mojej szkoly nawet nie ma na liscie, w nazwa uczelni wpisujesz to co masz na legitymacji, np ja wpisalem II Liceum Ogolnoksztalcace w XXX, + skan legitymacji z obu stron na jednym pliku, konto dostajesz wtedy wazne na 365 dni od daty akceptacji, to weryfikuja ludzie, pare dni roboczych aczkolwiek ja po 24h miaelm

ppoXpcI.png

Opublikowano

@Phoenix_PL

dla uczelni sa bogate wersje - windowsy do wyboru do koloru, i wiele innych programow od innych firm, to jest wersja uboga - dla uczniow - masz windowsy embedded - lekko wykastrowane aczkolwiek jesli sie uprzesz mozesz spokojnie ich uzywac, i miec legalnego win za free - tutaj klucze tez dzialaja dalej - koledze skonczyl sie ten rok i nie odnowil sobie i wszystko smiga :D

inni robili miedzynarodowa karte studenta? cos takiego, placisz 15zl, i mas zkarte, i masz dreamsparki etc, ale to tez co roku odnawiasz, i ta karte studenta miedzynarodowego robisz tez w liceum czy gimbazie nawet, to sie tylko tak nazywa

Opublikowano

Ja mam Dreamsparka premium, jak ktoś chce to mogę podrzucić screeny z tego co tam jest. Ja używam tylko Windowsa i Visual Studio 2013 Ultimate od nich. :P

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...