Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

drophack czy rito?

karl221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam przed chwila zacząłem grę i nagle nagle mnie wywaliło i nie za cholerę nie mogę wrócić ciągle tylko odnów połączenie jak myślicie drophack czy wina rito?

Opublikowano

Raczej DropHack, dużo ludzi się ostatnio skarży o drophacki, mój kolega tez miał podobne "objawy", i się okazało że w przeciwnym teamie ktoś miał drophacka, na szczęscie dostał bana.

aac38a3ca701800a8c9e3ff33aa5d0bf.png

Opublikowano

Jeśli nie masz błędu z firewallem, to raczej drophack. Sprawdź na lolnexus czy gra trwa nadal. Taki drophack trwa z reguły 5-10 minut.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Nie mam pojęcia, jak działa ten drop hack, ale nie raz miałem ten sam problem. Otóż wywaliło mnie z gry "rec", restart clienta, wszystko działa, necik ok, ale do gry nie mogę wejść, ponieważ jest brak połączenia z internetem, a necik śmiga jak wariat.

Opublikowano

tak tak drophack lel, riot od 2 tyg ostro sie wzial za to i blokuje cale zakresy ip z calego hostingu jak tylko zdrophackujesz 1 gre wiec te pierdolenie panow u gory jest wziete z dupy,

Opublikowano

tak tak drophack lel, riot od 2 tyg ostro sie wzial za to i blokuje cale zakresy ip z calego hostingu jak tylko zdrophackujesz 1 gre wiec te pierdolenie panow u gory jest wziete z dupy,

napisales jak tylko zdrophackujesz 1 gre :)

czyli nawet jesli to byloby prawda to 1 gre daloby rade zdrophackowac przed banem co nie?

topic: ja dzisiaj tez mialem 3 razy attempting to reconnect i musialem lola od nowa wlaczac. moze to byl drophack a moze i to byla wina mojego neta nie wiem

Age is just a number :)

Opublikowano

topic: ja dzisiaj tez mialem 3 razy attempting to reconnect i musialem lola od nowa wlaczac. moze to byl drophack a moze i to byla wina mojego neta nie wiem

ty nie wiesz nawet jak dziala drophack lel, po 2 znalezienie dzialajacego hostingu graniczy z cudem

Opublikowano

Możliwe że antywirus blokuje ci dostęp, ja tak miałem i jak go odinstalowałem to normalnie działa :)

nn4e86.gif

The future starts today, not tomorrow.

The rest is silence. High by the beach.

Will you go crazy? What do you mean?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...