Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plugin na obijanie się od danego cuboida podczas PvP

lolos11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Plugin jest mój własny można go spotkać na pewnym serwerze mniecraft (więcej info PW)

Kontakt: xxxxxxxxxxxxxxxxx

Cena: 15zł - Licencja dożywotnia, 10 zł - licencja roczna, 5 zł - licencja 90-dniowa

Płatność: Tylko PaySafeCard (PSC)

Zdjęcie configu:

7261114097614341041019.jpg

Kupno dobywa się następujący sposób: Umawiasz się ze mną, kupujesz i podajesz kod PSC ja wysyłam plugin, czekasz jakieś 5 min aż ja wygeneruje ci key-code, podaje key-code a Ty wpisujesz w configu.

Urochamianie pluginu:

Do uruchomienia jak i zarejestrowania pluginu potrzebne jest połączenie z internetem oraz key-code

1. Wrzucasz plugin do folderu plugins i uruchamisz serwer.

2. Podczas uruchamiania serwera plugin automatycznie się zdezaktywuje a to dla tego iż nie ma podanego key code

3. Otwierasz config.yml ustawiasz wszystko jak chcesz oraz wpisujesz key-code

4. Reloadujesz serwer bądź uruchamiasz ponownie

5. Po tym w konsoli powinna wyskoczyć informacja iż plugin został zarejestrowany pomyślnie (w razie problemów PW)

6. Możesz już kożystać z pluginu, podczas kolejnych restartów będzie już pokazywać iż pomyślnie sprawdzono legalność produktu...

1 zakup = 1 licencja

1 licencja = 1 serwer, 1 IP, 1 port

Takwięc pierwsze uruchomienie pluginu po wpisaniu kodu rejestruje adres IP oraz port, po zmianie tych parametrów licencja staje się nie ważna

w obec tego ja jestem człowiekiem uczciwym wiec przy zakupie proszę o podanie losowego kodu w formie "NICK - AD3dd12" czy coś w tym stylu każdy sobie wymyśli już sam...

kod jest po to abym mógł potwierdzić tożsamość w razie gdyby ktoś chciał przenieść licencje na serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...