Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Udostępniam Wam ,całkowicie nowa odsłonę interface'u metin2 , wykonanego przez moją osobę ;)
960921409760517907131.png
162651409760523907131.jpg
492491409760527907131.jpg
689841409760531907131.png

Z racji tego ,iż wiele osób ma problem podczas dodawania plików napisałem prosty program ,który ułatwi to zadanie ;)

[TUT]

• Musicie rozpakować pliki etc,locale_pl oraz uiscript ,żeby nie napotkać problemów podczas wygrywania polecam zrobić to tym programem -> EterNexus
  • Odpalacie program ,który dodałem go wraz z plikami ,szukacie metka do którego chcecie wgrać interface'a ,po czym wybieracie folder o nazwie "pack" i naciskacie okejke

501591409760532907131.jpg

• Kolejnym krokiem jest wgranie plików ,jeżeli wszystko pójdzie okej to powinno wyskoczyć okienko ,które Was o tym poinformuje !

746671409760532907131.jpg

• Teraz nic innego nie pozostaje jak spakować rozpakowane prędzej pliki i cieszyć się z nowego interfejsa ,')

Myślę ,że się Wam spodobało zanim zdążyliście to przeczytać ,')

W razie jakichkolwiek problemów (których nie powinno być) ,pisać w temacie ,postaram się pomóc .

[DL]

[DL]:http://sendfile.pl/2225/NEW_Client_Design_-_Calisthenics.zip
[HASŁO]: albo sie zna haslo albo sie nie zna hasla 
http://sendfile.pl/5551/NEW_Client_Design_-_Calisthenics_bez_hasla.zip
[SKAN]:https://www.virustotal.com/pl/file/d128e87368d55d961cf6585fe8ce664117f50e3c26c7c629c42af0881a51ad22/analysis/1409760224/

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

praca przyjemna dla oka troche przypomina ten co udostępnił kamer z ta przejrzystością ale jest ok Leci + 

btw. nie ma już tych bugów co były w twoich wcześniejszych interface ? 

Opublikowano

Nie chcę obrażać autora, ale jak to jest ładne to mi tu Fubu na wózku jedzie. Bardzo podobny do poprzedniego, źle wyglądają ramki i belki tytułowe. Jak dla mnie ten akurat wyszedł słabo.

Pozdrawiam wszystkich serdecznie.

Jak ktoś nie potrafi czytać uważnie to niech wróci do pierwszego zdania, które tutaj napisałem.

ZcWbjGf.png

Serdecznie zapraszam :)

Opublikowano

Nie jest aż tak profesjonalnie ale też nie jest złe.

Bardzo mi się podoba minimapka.

Spróbuj teraz zrobić coś innego z wypełnieniem, kolorystyka złota/brąz.

Jestem ciekaw jak ci to wyjdzie :) Bo z tego co widze kierujesz sie ciągle interfecem przezroczystym.

Ale łapaj + fajna robota.

CtV.png

Chcesz zapytać o serwer? Wejdź na naszego Ts3 oraz Facebooka!

http://www.mpcforum.pl/topic/1314410-vmss-nestium-23-arena-gladiatorow/

Opublikowano

Moim zdaniem, tam gdzie jest jakaś treść nie powinno być przezroczystego tła(czyli wszędzie), a szczególnie w handlu, ekwipunku i ulepszaniu(info. o abs'ach). 
Pokombinuj coś z kolorami, aktualne odpadają, nie są złe, ale są przygnębiające(?).  Pomieszaj w wypełnieniu ramki(pomiędzy szarymi liniami), może ten sam kolor co jest przy buttonach tylko, że jaśniejszy? ;)

Opublikowano

No bardzo mi się podoba może skorzystam :D zostawiam + i czekam na więcej :P

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

W dalszym ciągu czekam na niebieską wersje tego złotego interface'u ;)

Za ten łapka w górę :)

Niebieski został zrobiony na zlecenie dla serwera którym byłem właścicielem i nie wyrażam zgody na udostępnienie tego.

r3ePj8E.png

Opublikowano

Ciekawa praca, lecz mam pytanie, czy mogę sobie "Wyciąć twoje logo" ? :)

Ta ;p

Niebieski został zrobiony na zlecenie dla serwera którym byłem właścicielem i nie wyrażam zgody na udostępnienie tego.

Chyba sam nie wierzysz w to co piszesz ,zrozum ,ze Ty w tej kwesti  masz najmniej do gadania ,takze nie kompromituj sie wiecej takimi marnymi wypocinami ,bo nic to do tematu nie wnosi a jedynie wywoluje abominacje wzgledem Twojej osoby..

W dalszym ciągu czekam na niebieską wersje tego złotego interface'u ;)

Za ten łapka w górę :)

Doczekasz sie ,dodam go do konca miesiaca ,')

Opublikowano

Interface jest w miare,lecz nie podoba mi się,ta przeroczystość... Także czekam na niebieską wersje:))

Opublikowano

wszystkie twoje interfacy/e, whateva, są takie same, tzn. mają taki sam design, chodzi mi o przezroczystość, jedyne co widzę to inne ramki i kolory, może spróbujesz coś nowego?

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Interface bardzo fajny, jedyna rzecz, która moim zdaniem go niszczy to ramka mini mapy. Jak dla mnie lepiej by wyglądało jak by przyciski były na kółku (bez ramki pod minimapą) i zostało Interface, Ch1 jak jest. Ale +'ik leci.

Jeżeli Ci pomogłem. Kliknij 1387468256-U352037.png, Dzięki :)

Opublikowano

Może ktoś mi podać hasło bo mnie już to wku*rwia ,że wpisuje albo sie zna haslo albo sie nie zna hasla i cały czas widze "WRONG PASSWORD" nie mam żadnych spacji na początku i na końcu tylko pomiędzy słowami są tak ja w oryginale ,próbowałem wklejać przepisywać ręcznie i ciągle to samo więc prosze niech ktoś mnie nakieruje co ja robie żle -.-

Opublikowano

Może ktoś mi podać hasło bo mnie już to wku*rwia ,że wpisuje albo sie zna haslo albo sie nie zna hasla i cały czas widze "WRONG PASSWORD" nie mam żadnych spacji na początku i na końcu tylko pomiędzy słowami są tak ja w oryginale ,próbowałem wklejać przepisywać ręcznie i ciągle to samo więc prosze niech ktoś mnie nakieruje co ja robie żle -.-

I have the same problem, the password is wrong.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...