Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarobek 76lv Body

obryl22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Posiadam 76lv Body na wetarze nie mam kompletnie nic z eq.  Zbrojki mieczyka ani nic :/  Chciał bym szybko zarobić coś na takim gunwie :D. Aura na P Berek na G i wir na m10 szarża m8    PROSZĘ o SZYBKĄ pomoc !! :) 

Legenda
Opublikowano

Bez EQ nic nie zrobisz. Możesz kupić yangi na allegro lub łowić, łowić, łowić... ewentualnie górnictwo.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Bywalec
Opublikowano

kup na start troche yang a za to słabe eq oraz itemy do ulepszania w dt, albo łowić innej opcji nie widze 

.

Opublikowano

Bez eq tylko zakup yang, bądź pożyczenie od znajomych. Wtedy kupisz podstawowe eq z hp + truciaka i pomożemy, bo dużo na forum jest tego typu tematów.

Możesz także łowić, ale to "chwilę" Ci zajmie.

Opublikowano

Bez eq

1. Kupujesz yangi na allegro - według mnie najlepszy sposób

2. Zarabiasz na rybkach/rudach

3. Robisz drugą postać i tam zarabiasz na jakieś średnie eq

Bez itemów nie da się grać.

giphy.gif ­

Opublikowano

Ok bo sprzedałem wp-ka pd i pele. i mam już 125kk zrobie za to jakieś cienkie eq na start ?? :D

No jakieś na pewno... 

Pomyśl nad rozwiązaniem zrobienia dropka 30-60 i zainwestowaniu w niego. Dropkiem dorobisz się w miarę ogarniętego EQ, potem z tym eq możesz coś już kombinować swoim harem. ;P

Opublikowano

Ok bo sprzedałem wp-ka pd i pele. i mam już 125kk zrobie za to jakieś cienkie eq na start ?? :D

eq na start dla tej postaci 76lv? Myślę, że tak ale będzie ono +6/7 i możesz dostaniesz jakieś bizu 1k hp, ale na co ci to? Aby zarobić na takim lv potrzeba min. 1kkk. Albo zacznij łowić rybki na fb, ale radziłbym zrobić inne konta i wbić te 30 lv na nich i wtedy, ale zarobek z tego jest mierny. Najlepiej byłoby kupić te 500kk, wtedy jak zaczniesz zarabiać to te yang Ci się zwrócą 5 razy. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...