Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Refy24

iWillFuckYou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam strona tego serwisu nie działa teraz napisałem 3 dni temu do nich w sprawie refow ja to przebiega za psc nie otrzymałem odp oni upadli czy jak to jest?

Opublikowano

ta strona to gowno, dlaczego?

1) koles ktory to prowadzi ma 18 lat, nie ma zarejestrowanej dzialalnosci gospodarczej, jest typowym gimbusem ktory napierdala na bolu i za hajs rodzicow dostal kompy pod jego nielegalna dzialalnosc

2) koles popelnil przestepstwo, elementy strony takie jak kalkulator i skrypty sa skopiowane ze strony refsplea.se, wystarczy rzucic okiem na source lub wykonac request php w kalkulatorze bedac w okienku z iloscia refow, przeniesie was na strone refsplea.se

3) strona ta ma 2/3 razy wyzsze stawki niz normalna, LEGALNIE DZIALAJACA, ZAREJESTROWANA dzialalnosc gospodarcza tego typu.

4) zwykle naciaganie pajacow, wypozycjonowana stronka w google i juz wszyscy daja sie ruchac w dupsko placac w takich cenach

5) mozesz zostac wyruchany w dupe, to od niego zalezy czy ci zrobi refy czy nie bo "na stronie nie jest prowadzona sprzedaz"

Opublikowano

ja wczoraj w nocy sprawdzalem i normalnie dzialala mi stronka jeszcze ogladalem youtuberow ktorzy polecaja ta stronke...

pewnie jakies problemy maja i na 100% bedzie dzialac bo sam kilka razy kupowalem refy u nich i jakos nie bylo problemow

Age is just a number :)

Opublikowano

ta strona to gowno, dlaczego?

1) koles ktory to prowadzi ma 18 lat, nie ma zarejestrowanej dzialalnosci gospodarczej, jest typowym gimbusem ktory napierdala na bolu i za hajs rodzicow dostal kompy pod jego nielegalna dzialalnosc

2) koles popelnil przestepstwo, elementy strony takie jak kalkulator i skrypty sa skopiowane ze strony refsplea.se, wystarczy rzucic okiem na source lub wykonac request php w kalkulatorze bedac w okienku z iloscia refow, przeniesie was na strone refsplea.se

3) strona ta ma 2/3 razy wyzsze stawki niz normalna, LEGALNIE DZIALAJACA, ZAREJESTROWANA dzialalnosc gospodarcza tego typu.

4) zwykle naciaganie pajacow, wypozycjonowana stronka w google i juz wszyscy daja sie ruchac w dupsko placac w takich cenach

5) mozesz zostac wyruchany w dupe, to od niego zalezy czy ci zrobi refy czy nie bo "na stronie nie jest prowadzona sprzedaz"

Zal ci dupe sciska ze ktos ma dobry zarobek ?

Opublikowano

Witam, strona już działa. Pracujemy nad nową odsłoną serwisu Refy24, więc spokojnie ;)

Jeżeli ktoś złożył zamówienie poprzez PSC, kod nie został zainkasowany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...