Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najpotrzebniejsze skrypty do wyjścia z tego gówna.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z całego serca nie chce tego robić ale już nie wytrzymuje gdy w każdej grze Mam jakiegoś śmiecia wyboostowanego z bronzu X... Od półtorej miesiąca siedzę pomiędzy P4 a P2 i mimo ogólnych łącznych statystyk +750 do killi (bez bola) nie mogę wyjść z tej jebanej platyny.

Ogólnie to proszę o nazwy wszystkich skryptów które pomogą mi wyjść z tego piekła + napisanie +/- na czym polegają.

Następnie proszę o skrypty do:

Syndry, orianny, yasuo i cassio.

__

Za wszystkie sensowne wypowiedzi daje lajki.

Opublikowano

CW + evadeee + mma lub reborn + activator + divine i gg wp , od 0 do diamentu 4 tak lecialem, nigdy nie przegralem mida.... a grałem na kazdego mozliwego chempa.

Opublikowano

CW + evadeee + mma lub reborn + activator + divine i gg wp , od 0 do diamentu 4 tak lecialem, nigdy nie przegralem mida.... a grałem na kazdego mozliwego chempa.

Możesz mi jakoś napisać do czego każdy z tych skryptów służy?

Opublikowano

Możesz mi jakoś napisać do czego każdy z tych skryptów służy?

CW - casswhopping skrypt do cassio (płatny)(stefan)(vip only)(ma orbwalking)(wali e z zapleców)

Evedeee - do unikania skilli(płatny)(crack w necie)(vip only)(imo lepsze ezevede)

MMA - Marksman Mighty Assistant(nie dostaniesz jesli nie kupiles i nie da się kupic)(po c**j z cw)(orbwalking)

Reborn - Sida's Auto Carry:Reborn(płatny)(stefan)(orbwalking)(po c**j z cw)

Aktywator - Aktywator (vip only)(uzywa itemsów)

Divine - Divine Awerness (hud)(vip only)

stefan - crack na stronie s-develop kropka net

vip only - 30 $

@xMedzik

licze na lajka ;P

Opublikowano

MMA lub Reborn głównie do last hitów. Polecam taką kombinację, 2-3min masz first bloda zawsze :)

last hity są w cw albo w osobnym skrypcie ale broń boże cw+reborn = hujostwo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...