Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komplet Broni ~ Mystic Set Mark

Mark

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie dziś udostępniam wam secik broni :) Bronie mają wyjątkowo niską wagę oraz jedną teksturę o wadze 125KB do wszystkich broni.  Prosiłbym o ściągnięcie kilku % z paska gdyż te bronie nie są jakimś marnym eksportem z innej gry.

SS:

35813140404056555587.png

DL:

http://www62.zippyshare.com/v/60160597/file.html 

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/ae5c1bcfa4722be0073a4e46c4d0a983dec6b635c487a1642beb28c4e949f178/analysis/1409757561/

Mam nadzieję, że komuś przypadną do gustu i ich użyje ;) Lepsze to niż miałyby się kisić na dysku.

^^

Opublikowano

Pod jakiś smoczy set nawet nie są złe. Osobiście jak dla mnie mają zbyt dużo zaokrąglonych elementów jak na broń, ale zapewne ktoś to u siebie wykorzysta.

Opublikowano

Bronie przypadły mi do gustu więc jak zabraknie mi jednego kompletu na pewno je wykorzystam jedyne co, to sobie zmienię kolorystykę tych broni bo jakoś to średnio mi się podoba ;c

Opublikowano

Łuk + 2ręka nawet fajna reszta tak se.. za bardzo wszystko na jedno kopyto PS. widzę przerobioną trute.

Opublikowano

Łuk + 2ręka nawet fajna reszta tak se.. za bardzo wszystko na jedno kopyto PS. widzę przerobioną trute.

To nie jest przerobiona truta ;d Wiem, że tak wygląda ale nie jest :)

^^

Opublikowano

Wachlarz mi się nie podoba, reszta całkiem w cipkę.
Tylko strasznie rzuca się w oczy to że wszystko jest zlepione z jednego wyexportowanego obiektu.
Mogłeś to uwydatnić jakimiś bajerami, np. jakaś kulka w środku dzwona, kółeczka na mieczu typu. obręczy na fms'ie - czasami jeden detal zmienia całą pracę.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Wachlarz mi się nie podoba, reszta całkiem w cipkę.

Tylko strasznie rzuca się w oczy to że wszystko jest zlepione z jednego wyexportowanego obiektu.

Mogłeś to uwydatnić jakimiś bajerami, np. jakaś kulka w środku dzwona, kółeczka na mieczu typu. obręczy na fms'ie - czasami jeden detal zmienia całą pracę.

Wiem, że to by urozmaiciło ten set lecz jak sam pisałeś "rzeczy doskonałych na mpc nie udostępniam" twój cytat lub coś w podobie do niego.  Zawsze ktoś może sobie je nieco przerobić :) A tym setem pokazałem, że z jednej broni idzie zrobić coś kreatywnego.

^^

• 1 miesiąc temu...
  • 5 tygodni później...
Specjalista
Opublikowano

Jak tam nie mam do czego się przyczepić.

Liczy się inwencja autora.

Pozdrawiam i plusa zostawię,a bronie wykorzystam. 

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...