Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Da sie aktualizować skrypty innym programem niż svcompiler?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przykładowo podmieniać w assemblies? Bo niestety nawet przy najnowszej paczke mam pełno błędów, przykładem jest UltimateCarry, pisze mi, że najnowsza wersja i działa wszystko oprócz combo na spacji, wtedy działa tylko orbwalking i AA.

Jakby ktoś mógł podesłać przy okazji inną paczkę niż z głównego tematu, bo u mnie i w jednej i drugiej są problemy.

Opublikowano

daj ss z zakładki ,,Settings'' a postaram się pomóc

a co do skryptów bez SVN masz tutaj :

http://www.mpcforum.pl/topic/1274714-przydatne-tematy-w-dziale-programy-i-modyfikacje-do-gry/

Jeżeli chodzi o ss to chyba nie ma sensu, ale co mnie zastanawia, moja wersja UltimateCarry to 0.0.0.0, może w tym leży problem, lecz niestety pisze mi, że sie zupdatował i to najnowsza wersja.

@Edit Chociaż teraz znalazłem tu na forum inną paczke w której jest tylko Evade i UltimateCarry i odziwo działa. A co do skryptów bez SVN to w którym temacie mam poszukać bo jakoś nie potrafie odnaleźć, przepraszam za kłopot i dziękuje za pomoc.

@Edit 2 O Boże, ślepota nie boli. Dziękuje do zamknięcia.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o ss to chyba nie ma sensu, ale co mnie zastanawia, moja wersja UltimateCarry to 0.0.0.0, może w tym leży problem, lecz niestety pisze mi, że sie zupdatował i to najnowsza wersja.

@Edit Chociaż teraz znalazłem tu na forum inną paczke w której jest tylko Evade i UltimateCarry i odziwo działa. A co do skryptów bez SVN to w którym temacie mam poszukać bo jakoś nie potrafie odnaleźć, przepraszam za kłopot i dziękuje za pomoc.

@Edit 2 O Boże, ślepota nie boli. Dziękuje do zamknięcia.

zaufaj mi że ss może pomóc

+/- co 2 osoba na tym forum popełnia błąd w konfiguracji... (bez urazy)

pomogłem? daj like :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...