Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poppy

KSSO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sama postać, dobra tylko problem jest że większość top championów ją kontruje, dość ostro.

Jak już ją pikować to tylko na pewniaka że będzie easy. top ;)

Opublikowano

Ma absurdalnie monstrualne mana costy, jeden krótki trade, i 0 many. Jedyny logiczny build na nią to Full AD, im mniej HP mamy, tym więcej DMG zablokuje pasywka, do tego niesmiertelnosc z ulta, wiec wiadomo. Topa bez babysittu nie wygrasz, mozesz nią isc na jungle, ale jej gangi, choć dobre, są trudne do ogaru, najpierw kilkanascie normali przynajmniej nią ograj.
Aha, no i ona ma dostac reworka, a 75% reworkowanych postaci przez riot są słabsze, niz przed reworkiem (pozdro dla graczy Rengara, który przed reworkiem był 2x mocniejszy, a nikt nim nie grał).

Whw6oFO.png

Opublikowano

Mój kolega dostał ostatnio Lolipoppy z gifta (kappa z czosnykiem) więc uznał, że może nią pogra. A jako, że mainował junglę, to właśnie tam nią się udał.
No i kompletnie niszczył praktycznie każdego w każdej grze.

Tak więc nie wiem jak z topem (w sumie wiem jak - ma bardzo słabe early), ale w jungli widziałem jak sobie radzi (omija fazę swojej słabości - jak master Yi).

wikmk9.jpg

Opublikowano

Ma absurdalnie monstrualne mana costy, jeden krótki trade, i 0 many. Jedyny logiczny build na nią to Full AD, im mniej HP mamy, tym więcej DMG zablokuje pasywka, do tego niesmiertelnosc z ulta, wiec wiadomo. Topa bez babysittu nie wygrasz, mozesz nią isc na jungle, ale jej gangi, choć dobre, są trudne do ogaru, najpierw kilkanascie normali przynajmniej nią ograj.

Aha, no i ona ma dostac reworka, a 75% reworkowanych postaci przez riot są słabsze, niz przed reworkiem (pozdro dla graczy Rengara, który przed reworkiem był 2x mocniejszy, a nikt nim nie grał).

Bo już to nie był ten sam rengar co kiedys (usuneli 3q)

z reszta sie zgadzam

w lesie spoko, ale wymaga opanowania

na topie nie ma sensu, latwa kontra, manacosty zupelnie nie na miejscu (ma jedna z najniższych ilości bazowej many)

­

Opublikowano

na jungli sie sprawdza, ja swego czasu grywałem często poppy, ma duży harras ale jak chcesz iśc na topa to je bad ajdija. Dużo kontr

@down nie chciałem zaszapnować słownikiem :<

Opublikowano

na jungli sie sprawdza, ja swego czasu grywałem często poppy, ma duży harras ale jak chcesz iśc na topa to je bad ajdija. Dużo kontr

czy ty wiesz co to harras? xD

ta postac nie ma zadnego zasiegowego skilla by wykonac jakis harras, a nawet jesli uzyjesz e+q to automatycznie inicjujesz wymiane, po ktorej nie bedziesz miec many

­

Opublikowano

czy ty wiesz co to harras? xD

ta postac nie ma zadnego zasiegowego skilla by wykonac jakis harras, a nawet jesli uzyjesz e+q to automatycznie inicjujesz wymiane, po ktorej nie bedziesz miec many

Pytasz brąza czy wie co to harras. Good job!

yorick.png

Dostać ostrzeżenie za byle gówno? Jest

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...