Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ocenicie moje 2 intra?

Sappery

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierwsze intro może być, w niektórych miejscach zmienił bym przejścia, bo nie za bardzo mi pasują.

Po mimo tego intro jest za długie - max kilka sekund, a tutaj mamy aż 30 - postaraj się to skrócić.

Drugie intro jest już lepsze, ale mam wrażenie, że gdzieś już go widziałem - nie wiem, może podobne.

Długość, muzyka oraz kolory i efekty są dobrane moim zdaniem prawidłowo.

Nic dodać nic ująć.

Pamiętaj... Dłużej, nie zawsze znaczy lepiej ;).

Opublikowano

1 intro. Nie podoba mi się, ten wybuch w 4 sekundzie, nie wiem jakoś mi to nie przypadło do gustu, montaż nawet spoko, fajnie się zgrywają momenty piosenki z różnymi tam rzeczami. Jak jest to przejście, tam wyciąłeś kawałek tego utworu, żeby to dobrze było, ja bym coś z tym przejście graficznym coś zrobił, jakoś to jeszcze fajnie zmodyfikował.

Uważam, że ja bym tego lepiej nie zrobił, jednakże przed film na yt bym tego nie dał.

2 intro. Napis Sappery, mógłby całkowicie współgrać z muzyką, w sumie myślę o końcówce gdy muzyka jest trochę taka szybsza, mógłbyś to jakoś zgrać z poruszaniem się napisu, bo wcześniej jak się ten napis pojawia to jest bardzo ciekawe. Według mnie dużo lepsze intro, taki styl jest teraz chyba bardziej powszechny, ale zaraz nie wyeksploatowany, więc jak najbardziej jestem za wstawieniem czegoś takiego, nawet bez zmian tych co powyżej.

Info: Nie jestem specem, tylko przeciętnym zjadaczem chleba z dość dobrą obserwacją, więc nie musisz się mną sugerować, ja gdybym był na Twoim miejscu tak bym zrobił to tyle. 

Niektóre sygnatury są bezsensowne...

Uczeń
Opublikowano

Prawdę mówiąc:

1. Średnie, muzyka zjechana do kości, a ujęcia z gier słabe. Wysil się bardziej.

2. Kolejne zjedzone, wyrzygane i jeszcze raz zjedzone... Każdy teraz takie ma, nic ciekawego. Znów brak inwencji twórczej.

Z kolei nie sugeruj się moim zdaniem bo ja nawet takiego nie potrafię zrobić, więc gratki że chociaż tyle. :)

1792069e00b756d8gen.png

"insanity is doing the same thing over and over and expecting different results"

"głupim jest robienie w kółko tego samego i oczekiwanie innych rezultatów"

Kliknij mnie!

• 1 rok później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pierwsze intro może być ale jak to powiedział kolega wyżej drugie jest zjedzone wyżygane i keszvze raz zjedzone każdy takie ma ..... Pierwsze hmmm to jest intro dla danej gry bo do minecraft nie dałbym takiego

4.png

Opublikowano

1. Do kitu, znana wszystkim muzyka używany w tego typu bezsensownych intrach. Długie co nie miara, typowy wstęp, który wiele ludzi w tym ja przewija.

2. Słabo, nic oryginalnego.

343731479829004887779.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...