Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Farma

adrian053

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Otóż gram w silverze 5.Mój problem polega na tym że do około 12-13 minuty mam 100 farmy lecz gdy dochodzi do mid game nagle nie wiem czemu przestaje farmić.Działa to jakoś automatycznie bo nawet o tym nie wiem i budze się w 25 minucie z 150 farmy....

Możecie mi powiedzieć jak wy skupiacie się na farmie i jak moge się bardziej na farmie skupić w mid i late game.

Z góry dzięki

Opublikowano

Ogólnie jak już zaczynasz roaming i schodzisz z lane to musisz na mini mapce wyczuwać na którym lane będzie big wave creepów tak zwany (tzn taki, który pushuje Twój lane pod Twojego turreta) i wtedy lecisz go sfarmić tam z reguły koło 20 creepów w minutkę zbierasz i w ten sposób latasz dobrze z farmą, albo nie schodź z lane i ciągle farm (raczej tą opcję bym odradzał, bo team może sobie bez Ciebie nie poradzić) :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Widzę że kolega zbyt dużo LSD ;) znam to :D

~~

Wiesz, tak jeżeli chcesz żeby twój team wygrał schodzisz i robisz team work, przez to traci się farmę ale co poradzić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...