Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GameMon.des Problem z Gameguardem

Patrols

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, mam problem z gameguardem. Otóż po usunięciu wszystkich poprzednich wersji Cabala, ściągnąłem nową i zainstalowałem. Przeszukałem połowe internetu, skorzystałem z tutejszych rad i nic nie pomaga. Gdy odpalam Cabala uruchamia się GameGuard i jego aktualizacje, po tym wszystko znika, odpala sie w procesach Gameguard i gameMon.des no i ted GameMon.des czyli nprotect game monitor rev 2024 nagle zaczyna mi przymulać całego kompa i zużycie procesora rośnie do 99, przez co nic nie moge praktycznie zrobić i nawet zostawiając tak kompa na godziny to odpala się okienko cabala i ciągle jest białe + "brak odpowiedzi" po wyłączeniu gameguarda i gamemona ciągle to samo, nie da sie włączyć. Wyłączałem antywirusa, usuwałem folder gameguard, reinstalowałem, odpalam jako administrator, urachamiałem w trybie zgodności i nic. Kiedyś normalnie mogłem sobie grać. Teraz mam win7 , 2gb ram, procek 2x1.80. Wiem, że komp nie jest mocny, ale to nie jego wina, kiedyś normalnie gra śmigała. Pomoże ktoś? Będę cholernie wdzięczny bo męczę sie z tym od dawien dawna :/

Opublikowano

Wydaje mi się że to jest virus który podaje się za gamemon.des czytam właśnie o tym i polecają zrobić skanowanie systemu żeby sprawdzić czy nie ma żadnych syfów.

Polecają : Security task manager, ten program pokaże Ci zagrożenie processów. 

@Edit odpal ten program i jak bedziesz odpalal cabala to patrz na processy i ciekawe co się bedzie działo.

Kappa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...