Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję Grafika z umiejętnościami i doświadczeniem V2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jako, iż tworzymy serwer easy/medium jeden z najlepszych i najbardziej dopracowanych. Gdzie (ja) miałem wzloty i upadki, po czym mogę powiedzieć, że mam doświadczenie i wiem czego mam unikać, czego się spodziewać i co naprawiać. Na naszym serwerze mają być głównie nowości, które nie będą na innych forach. Do takich nowości zaliczamy modele 3D, mapy i C++ (serwer na source). Więcej "się chwalić" nie mam zamiaru, bo nie tutaj o to chodzi, a chciałem jedynie przybliżyć poszukiwanemu naszą "jedną z lepszych" ofert.

Poszukiwany do drużyny serwera jest grafik, który umie dużo więcej niż przeciętny. Jeżeli brak Ci czasu na wykonywanie prac graficznych i masz tylko godzinę czy dwie dziennie, to nie ma czym się martwić. Mamy czas, pracę (dotyczy się jednej z większych prac typu layout) możesz oddawać nawet do tygodni lub miesiąca. U nas nie ma pośpiechu dlatego oferujemy sprawdzony i stabilny serwer. 

Co oferujemy ?

- Dobrą maszynę na ovh + wewnętrzne fw + zewnętrzne z hostingu

- Dobry serwer dopracowywany przez miesiące (teraz już idzie 9 miesiąc od zaczęcia prac)

- Dobry kontakt z nami niemal, że 24/7

- Oferuję nielegalne dla życia i zdrowia rzeczy*

- Umiejętności i doświadczenie podczas wykonywania naszych obowiązków (W drużynie jest nas dwóch, każdy z nas zaczął "zabawę" z plikami od pierwszych chwil pojawienia się na forum (jak i, że w Polsce) czyli pliki 2009 by Rain.)

- Nie ma kłótni, każde pomysły są analizowane i w najlepszych wypadku wdrążane do serwera. 

- Mamy bardzo dobrą podstawę serwera. Pliki serwera spolszczone niemal w 100% (nie tak jak pseudo spolszczone gdzie całe "germany" tak jak group,txt jest w chińskich krzaczkach, u nas wszystko jest spolszczone, oczyszczone i sprawdzone.)

Czego oczekujemy ?

- Umiejętności graficznych na wysokim poziomie

- Dobrego kontaktu (gg/skype/TS3/Telefon)

- Przynajmniej dziennie 1-2h poświęconego czasu dla serwera (myślę, że nie jest to dużo, nawet dla zabieganego człowieka)

- Uczciwości i sumienności wykonywania prac.

Kontakt ?

GG: 9495509

Oczekujemy na was. Mamy nadzieję, że współpraca będzie owocna  ;)

@Tamten temat poszedł do kosza, choć nie jestem pewien czy w 100% słusznie.

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Widać że chcą zrobić coś dobrego co nie upadnie po tygodniu,chociaż z source nigdy nic nie wiadomo. Moge z pewnoscią powiedzieć POLECAM !

Opublikowano

Widać że chcą zrobić coś dobrego co nie upadnie po tygodniu,chociaż z source nigdy nic nie wiadomo. Moge z pewnoscią powiedzieć POLECAM !

W src siedzimy już od 9 miesięcy, fixujemy, dodajemy i modyfikujemy pod swoje potrzeby. Ogólnie będziemy sami wszystko testować pod każdym możliwym kątem to co dodaliśmy w src, co więcej będą też beta testy dlatego jeżeli jakimś cudem nam coś umknie to gracze to wynajdą, a my to naprawimy.

Opublikowano

- Oferuję nielegalne dla życia i zdrowia rzeczy*

Mogę wiedzieć o co chodzi? xD Polecam jak najbardziej. Duet zna się na rzeczy. Mają wiele pomysłów, które potrafią realizować.

ZcWbjGf.png

Serdecznie zapraszam :)

Opublikowano

Mogę wiedzieć o co chodzi? xD Polecam jak najbardziej. Duet zna się na rzeczy. Mają wiele pomysłów, które potrafią realizować.

Wiesz ... Coś co według mpc jest zakazane :D

@topic

Grafik znaleziony, Pani @Wredna dołączyła do naszego zespołu. Temat można zamknąć :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...