Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spadnięcie. Gold?

Stanovitz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie czy da sie spaść z Golda V ? Ponieważ niedawno avansowałem do Gold V i zabardzo ochoty spadać do tej Otchłani piekielnej (Brąz-Silver) nie mam. 

P.S: Jak sie da to jak?

Opublikowano

Nie, możesz spaść tylko z np GI Do GV za nieaktywność. Chyba, że przegrasz ~6 meczy z 0lp na koncie, wtedy spadasz do silvera.

Nie udzielam pomocy na PW.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngtzqq

Jak to :O da sie 'Po 28 dniach nieaktywności w konkretnej kolejce rankingowej będzie miało miejsce kilka wydarzeń. Po pierwsze, zostaniesz ukryty w rankingach swojej ligi i możesz stracić punkty ligowe w zależności od zajmowanego poziomu. Co każde 7 dni od tego momentu będziesz tracić kolejne punkty ligowe, aż rozegrasz mecz w zajmowanej kolejce.

Ilość punktów ligowych traconych po każdym okresie nieaktywności jest następująca:

Poziom diamentowy: 50
Platynowy: 35
Złoty: 25
Srebrny: 10
Brązowy: 0

Jeśli ilość posiadanych przez ciebie PL spadnie poniżej 0 w wyniku nieaktywności, zostaniesz umieszczony w kolejnej, niższej dywizji. Jeśli już znajdujesz się w V dywizji swojej ligi, spadniesz do nowej ligi o jeden poziom niżej. To obecnie jedyny sposób, aby zostać przeniesionym do niższego poziomu.'

916741414680034286162.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngtzqq

Jak to :O da sie 'Po 28 dniach nieaktywności w konkretnej kolejce rankingowej będzie miało miejsce kilka wydarzeń. Po pierwsze, zostaniesz ukryty w rankingach swojej ligi i możesz stracić punkty ligowe w zależności od zajmowanego poziomu. Co każde 7 dni od tego momentu będziesz tracić kolejne punkty ligowe, aż rozegrasz mecz w zajmowanej kolejce.

Ilość punktów ligowych traconych po każdym okresie nieaktywności jest następująca:

Poziom diamentowy: 50

Platynowy: 35

Złoty: 25

Srebrny: 10

Brązowy: 0

Jeśli ilość posiadanych przez ciebie PL spadnie poniżej 0 w wyniku nieaktywności, zostaniesz umieszczony w kolejnej, niższej dywizji. Jeśli już znajdujesz się w V dywizji swojej ligi, spadniesz do nowej ligi o jeden poziom niżej. To obecnie jedyny sposób, aby zostać przeniesionym do niższego poziomu.'

To ciekawe, kiedyś chyba było inaczej miałem rok przerwy od lola.Dzięki za sprostowanie.

Nie udzielam pomocy na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...