Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NFS MW] Dyskusja na temat prędkości maksymalnych!

SkurvyTHC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, zakładam taki temat żeby pochwalić się swoimi prędkościami w grze Need For Speed Most Wanted. Według mnie najlepszego NFS'a :D Piszcie jaką największą prędkość rozwinęliście, jakim autem, jakie posiadaliście części osiągów. Jeśli części karoserii również wpływały na prędkość, pisać śmiało! Piszcie jak chcecie nie ma jakiegoś określonego wzoru. Nie piszcie mi proszę, postów typu, "ja jechałem 800km/h z trainerami, hackami etc". Możecie również dodać zdjęcie jeśli takowe macie  :) Jeśli chodzi o mnie...

Auto:Ford GT

Prędkość:430+

Osiągi:Wszystkie części JUNKMAN (Czyli te wygranej z od ścigantów z czarnej listy) oprócz bodajże skrzyni biegów. Dlaczego w skrzyni nie dałem części junkman skoro są najlepsze? Dopatrzyłem się na nacie buga co do tego auta i gdy zamiast kupna w skrzyni dla forda gt części junkman, kupimy najlepszą skrzynie z tych podstawowych. Auto rozwinie prędkość nawet do 430.

Karoseria:Raczej nie grała roli ^_^

Hmm myślę że mam gdzieś stare zdjęcie jak rozwinąłem nim niezłą prędkość :P Nie było to chyba maksimum...Wybaczcie ale na obecną chwile nie posiadam tej cudnej gry więc nie sprawdzę. Proszę o to zdjęcie34610056868728844283.png

Grafa słaba słaba jak komp hehe, ale co poradzisz. Tu już ewidentnie jechałem w ściane heh... A no i jeszcze jedna prośba niektórzy niech darują sobie posty "TAKI TEMAT JUŻ BYŁ", dziękuję :D  No to dawać chwalić się, jakie prędkości wy rozwijacie! A i jeszcze jedna rzecz chodzi mi o jazdę dowolną nie dragi, bo wiem że są bugi co do dragów...Ale możecie pisać tylko piszcie że to np prędkość z dragu czy z jazdy dowolnej. Co do mojej prędkości, jazda dowolna xD

33049639987195507837.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...