Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak go znaleść?

KSSO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wejdź do champion select.. zastanów się nad tym jakim championem chciałbyś najbardziej zagrać.. locknij go, zagraj potem nim 200 gier.. I tyle.. simple as 123.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Ja dam przykład teemo lub katarina :D

Teemo - Wkurzająca małą postać w ch*j mobilna (ciężko trafić) i gdy cie ktoś bije to ma nie raz ,,Pudło" :D

Jego trutuka + q bierze połowe hp tak więc...

hm... Polecam ci teemo.

Jeśli ogarniasz mida to katarina łatwo wbić pente dzięki R.. to tyle :D

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Próbuj każdego pok kolei z rotacji, zobacz kim ci się najlepiej grało, zobacz innych champów na te pozycje, graj nimi i w koncu znajdziesz swoja ulubiona postac :)

916741414680034286162.png

Opublikowano

Teemo - Wkurzająca małą postać w ch*j mobilna (ciężko trafić) i gdy cie ktoś bije to ma nie raz ,,Pudło" :D

hm... Polecam ci teemo.

K***a nie rozumiem mainowania champow bez mechaniki. Teemo się nie gra, tym bardziej nie mianuje się go. Mainuj cos co jest dobre jak ogarniesz, a nie to co jest dobre bez żadnego skilla, polecam: np yasuo, syndra, ori, Nida, Viktor, xerath, vayne, trist i oczywiście ryze, nim taka Kate zeszmacisz do zera.

3d8b54f471ac3645gen.png

Ten ból dópy

Opublikowano

hm... Polecam ci teemo.

Oczywiście że łatwo wbić pente dzięki ultowi który rozstawiasz w formie min o wyglądzie grzybów, penta już leci wystarczy kliknąć R. Co za beznadziejna brązowa wypowiedz...

@topic

Ja mainowalem kiedys lee sina, bardzo fajna postac do mainowania, wiele fajnych trickow mozna niem robic, ciekawie sie gra. Z tego co widze najczesiej mainowane sa postacie z ciekawa mechanika np. vayne yasuo lee sin orianna etc.

Opublikowano

K***a nie rozumiem mainowania champow bez mechaniki. Teemo się nie gra, tym bardziej nie mianuje się go. Mainuj cos co jest dobre jak ogarniesz, a nie to co jest dobre bez żadnego skilla, polecam: np yasuo, syndra, ori, Nida, Viktor, xerath, vayne, trist i oczywiście ryze, nim taka Kate zeszmacisz do zera.

Kurde bele, to samo chciałem napisać nic nie daje takiej satysfakcji jak wygrywanie np quinn,fizzem,riven,syndra czy np vel koz. Taki yi, czy kata imo nudzą się już po 20grach.

Nie udzielam pomocy na PW.

Opublikowano

Proponuje zacząć przygodę jako support, i nauczyć się podst. następnie jak będziesz obserwował ludzie umiejętnie, zdobędziesz wiarygodną podst, żeby grać postacią na midzie/top/adc czy też jungle.

Powodzenia!

Opublikowano

Ja jak zaczołem mainować Rango to nie ze jest mocny tylko dlatego ze po prostu podoba mi sie jako postac.Champ musi ci sie podobac a nie tylko byc mocny!

Opublikowano

Mainuj coś z ciekawa mechanika moze nawet odbiegac od mety, coś ala Riven, Zed.

Pamietaj aby przy wyborze maina nie sugerowac sie meta, pamietaj tez ze lepiej wybrac postac z mechanika do tworzenia tzw "playsow" bedziesz mog z latwoscia outplaywac enemy. A co takim garenem zrobisz?

Opublikowano

hm... Polecam ci teemo.

Widać, że siedzisz w brązie. q + trutka bierze połowe hp tak więc? Widocznie grasz w inną grę, gdzie nie ma czegoś takiego jak tank. A mobilność? Jego W nie sprawia, że jest mobilny. Wystarczy champion z jakimś doskokiem i ten mały szczur ma przerąbane. A do teamu nie wnosi nic oprócz wizji. Ale to tylko w brązie bo tam nie kupują wardów i nie używają trinketów...

yorick.png

Dostać ostrzeżenie za byle gówno? Jest

Opublikowano

Widać, że siedzisz w brązie. q + trutka bierze połowe hp tak więc? Widocznie grasz w inną grę, gdzie nie ma czegoś takiego jak tank. A mobilność? Jego W nie sprawia, że jest mobilny. Wystarczy champion z jakimś doskokiem i ten mały szczur ma przerąbane. A do teamu nie wnosi nic oprócz wizji. Ale to tylko w brązie bo tam nie kupują wardów i nie używają trinketów...

Brązowy śmietniku,teemo mało użyteczna postać? Nie można nim ugrać wyżej niż brąz? To wytlumacz mi kur** dlaczego ludzie wbijają SAMYM teemo Chall? Teemo w dobrym rękach jest OP shitem

Opublikowano

Obiecałem sobie że już nie będę odpowiadał na posty noobów... ale.. No jesteś takim noobem że muszę.

Teemo to bardzo dobry champ. I co z tego że ma doskok? A teemo ma W i co? Jeszcze pozostaje obcja flash. Jeśli nigdy nie grałeś teemo to się nie wypowiadaj, jak gówno wiesz. Pewnie jesteś jednym z tych, którzy nie lubią jak ktoś gra teemo bo to ,,Łatwa" postać.

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Gram w tą grę od początku 2 sezonu i nie mam maina po prostu lubię za dużo postaci w sezonie drugim grałem dużo Olafem w 3 Shyvaną a teraz mainuję Lulu

39052_zps71e43729.png

Opublikowano

Teemo jest słaby , blind trwa 2,5 s na ostatnim poziomie , bierzesz takiego renektona na topa , teemo używa swojego Q Ty parkujesz w niego całego bursta blind sie kończy i autoatakujesz , można tez jeszcze wziasc postać ap ( bo blind działa tylko na AA)

Przeciw niemu np Syndre pare kulek mu wpakujesz potem stun i ult pozamiatane

@topic

Mainuj sobie postacie którymi dobrze Ci sie gra ,są silne , nie są często banowane na rankedach xD

CB7Z6W2.jpg

Opublikowano

Teemo jest słaby , blind trwa 2,5 s na ostatnim poziomie , bierzesz takiego renektona na topa , teemo używa swojego Q Ty parkujesz w niego całego bursta blind sie kończy i autoatakujesz , można tez jeszcze wziasc postać ap ( bo blind działa tylko na AA)

Przeciw niemu np Syndre pare kulek mu wpakujesz potem stun i ult pozamiatane

@topic

Mainuj sobie postacie którymi dobrze Ci sie gra ,są silne , nie są często banowane na rankedach xD

Renekton da bursta ? chyba z q i e bo z w daje 2-3 aa wzmocnione :) a jak działa blind to wiemy....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...