Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skrypt na kopanie podczas "afk".

XeNo16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to tak.Chciałem napisać macro/mini skrypt na kopanie na afku podczas efektu beacona "haste" .

if(autominewalk); log("Automine & Sneak Disabled"); keyup(forward); keyup(sneak); unset(autominewalk); else; log("Automine & Sneak Enabled"); set(autominewalk); keydown(forward); keydown(sneak); do; key(attack); while(autominewalk); endif;

Przykładowy skrypt.Jak zrobić żeby automatycznie chodził na prawo i lewo i kopał ?Dodatkowo gdyby ktoś mógł dopisać żeby po pęknieciu kilofa automatycznie zmieniało na inny kilof z eq(moze byc randomowo).Byłbym wdzięczny.Pisze to w dzialen modding i zarządzaniu serwerem(ponieważ potrzebne mi to na serwer multiplayer)

Opublikowano

XeNo16 Klikasz prawym przyciskiem myszki klikasz f11 a gdy się powiększy puszczasz f11 Tylko nw czy to zadziała.

To powinno pomóc

Program potrzebny do tego buga to : NotePad ++

Najpierw wchodzimy w Uruchom -> %appdata% .

Wiem iż nie wszyscy mają .minecraft

Tak jak @1361622928-U485574.pngWefaj wchodzimy potem -> PROFILES ->WASZ PROFIL 

Odnajdźcie OPTIONS i otwórzcie za pomocą NotePad++ , 32 linijka z True zmieńcie na FALSE .

Teraz włączcie Minecraft wejdzcie na serwer , Kilof w ręke LPM  potem dwa razy F11 ale trzymajcie kilof ,

gdy zacznie sam kopać CTRL + ALT + DELETE

I można robić coś np w przeglądarce mam nadzieje że pomogłem :D

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

@XeNo16 
możesz zbudować f11 i zrobić stoniarke na afk. woda będzie w kółko kręcić cię do okoła a ty patrząc w górę będziesz kopał stone. działa bo sam tak używałem ;p 

Opublikowano

@XeNo16 Skryptu na takie coś nie znajdziesz.. chodźbyś nie wiadomo ile szukał .. nie znajdziesz.. musisz albo sam napiać albo kogoś o to poprosić ale za free nie znajdziesz napewno..

Opublikowano

@Margooxd "skrypt" do macro mod.Mam skrypt na chodzenie do przodu i kopanie z shiftem razem.ale nie na chodzenie w prawo i lewo.A tak btw jeśli mówimy już o skryptach(prawdziwych) ma ktoś poradnik ?

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngsajek1996 ja dałem przykład skryptu który kopie na shicfie i idzie do przodu.Jednak próbowałem różnie żeby postać poruszała się na prawo i lewo - nie udało mi się,dlatego prosze o pomoc.jest możliwość przerobienia skryptu,tylko chce żeby jak ktoś da jakiś skrypt,żeby w 100 % działał

Opublikowano

Jest możliwość że zrobisz mechanizm na tłoki który będzie wylewał wodę a Ty przez to będziesz się poruszał i załączysz automatyczne kopanie. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...