Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kolejny problem z lolem

Looken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, bez zbednego gadania, od razu przejde do problemu, mianowicie mam lagi na kazdym trybie gry, nie lagi ze spadki fps tylki PING, ciągle jest stabilny nie przekracza 60, a czuję jakby był powyżej 600, niemoge sie ruszac ani pisac, kompletnie nic przez jakies 4 sekundy, i po 4 sekundach wszystko sie gwaltownie zmienia, hp mi spada z 500  do 100, totalny chaos, antywirus mam wyłączony, zapora tez wyłaczona, mam tylko lola właczonego, nie jest to wina mojego interneta, bo w innych gram nie mam lagów, wina laptopa to też nie jest, internet Leon 154 Mbps, router Tenda W316R, problem ciągnie sie od miesiąca.

aac38a3ca701800a8c9e3ff33aa5d0bf.png

Opublikowano

Może tracisz pakiety? Napisz najlepiej do supportu, poproszą o taką stronę gdzie masz wszystkie dane o wi-fi.

Wyłącz ipv6

f1a327ea2f.png

Opublikowano

@morness chyba karta sieciowa, wyłaczylem, zaraz wytestuje na niestandardowej

Dodam jeszcze że rano nie ma tych lagów zbyt dużo, a w nocy to już masakra.

i niestety wylaczenie ipv6 nic nie pomoglo, po prostu pisze reconnecting, po czym po 3 sekundach sie wszystko naprawia, ale po kilku sekundach znów lag, a ping ciągle 40, i nie skacze.

aac38a3ca701800a8c9e3ff33aa5d0bf.png

Opublikowano

Miałem podobny problem, ale ewentualnie rozwiązał się sam. Co ciekawe również w nocy (za dnie wszystko śmigało).
Nie mam pojęcia jak się rozwiązał problem. Po prostu pewnego dnia wszystko wróciło do normy, ale z tego co widzę, to Ty nie miałeś takiego szczęścia.

Radziłbym jednak skontaktować się z dostawcą internetu, czasem pomoc techniczna lepiej sobie poradzi niż my.

wikmk9.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...