Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Przywrócenie Doty, L2 i Cube World do inne mmo

TroLLu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładnie w DOTA 2 był bardzo duży ruch bo to równy jak i nie lepszy konkurent lola. W tych 2 działach co podałeś 0 aktywności nie wiem kiedy ktoś tam ostatnio wchodził. TAK

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Dokładnie w DOTA 2 był bardzo duży ruch bo to równy jak i nie lepszy konkurent lola. W tych 2 działach co podałeś 0 aktywności nie wiem kiedy ktoś tam ostatnio wchodził. TAK

Dokładnię Dotę warto przywrócić. ;)

Opublikowano

Biorąc na uwadze dobro forum, jestem tego samego zdania co @Slasher_

No rzeczywiście usunięcie działu z głównej w którym były jakieś posty codziennie lepiej usunąć, a takie L2 jak ktoś napisze 3 razy na tydzień to jest dobrze

­

Opublikowano

Tak, DOTA 2 jest jeszcze grywalna i ciągle w dziale są pisane tematy/posty więc można przywrócić a L2 i Cube do kosza lub do Inne Gry.

Opublikowano

No rzeczywiście usunięcie działu z głównej w którym były jakieś posty codziennie lepiej usunąć, a takie L2 jak ktoś napisze 3 razy na tydzień to jest dobrze

Albo takie MU, niby jakiś ruch jest, ale nijaki...

Opublikowano

Tak, DOTA 2 jest jeszcze grywalna i ciągle w dziale są pisane tematy/posty więc można przywrócić a L2 i Cube do kosza lub do Inne Gry.

Dział do kosza? Przemyśl to co piszesz. W L2 był ruch i to spory. Jestem zdania takiego, że nie można go od tak skreślić. Forum ma się rozwijać o więcej działów, a nie ich usuwanie. Podtrzymuje zdanie i jestem na nie.

Opublikowano

Dota już jest w "Inne gry", może i jest bardzo mały ruch w dziale ale według mnie powinno zostać tak jak było.

76561198053546969.png

Opublikowano

wakc34, o Dzisiaj, 08:12, napisał:

CrossplaneR, o Wczoraj, 23:41, napisał:

DOTA może wrócić, cube world i l2 stanowczo nie. Te gry już utonęły.

Opublikowano

Dział do kosza? Przemyśl to co piszesz. W L2 był ruch i to spory. Jestem zdania takiego, że nie można go od tak skreślić. Forum ma się rozwijać o więcej działów, a nie ich usuwanie. Podtrzymuje zdanie i jestem na nie.

Był - słowo klucz.

Był to nie oznacza, że jest.

­

Opublikowano

Dokładnię Dotę warto przywrócić. ;)

Aktywność w dziale była dobra. Forum tej gry nie powinno znaleźć się w Innych MMO.

Co do doty i cube world to tak, l2 neutral/nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...