Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupienie RP przez tel

CiachoxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest Talon na przecenie a nie mam zamiaru na niego zbierać jakiś tydzień. Postanowiłem kupić przez telefon ale są dwie opcje: Mobile Payment i Mopay. Które to sms? Mopay jest tańszy, lecz jeśli jest to dzwonienie to jak to się odbywa? Dzwonie i muszę coś powiedzieć, kliknąć czy po prostu dzwonie i zaraz się rozłącza? Zawsze kupowałem rzeczy w grach przez sms i psc a przez dzwonienie nigdy.

Opublikowano

Jeśli dzwonisz na mopay to bodajże dostaniesz kod od kogoś tam i musisz to wpisać

mobile payment to podajesz nr telefonu, wysyłasz sms i dostajesz kod/ albo od razu rpki na konto

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Mopay wg.mnie o wiele lepsza oferta platnosci dla tel.kom tanio i dużo 12 zł za bodajże 375 rp ;)

Jak to sie odbywa napisali forumowicze @Szymico PS. (Kod jest 4 cyfrowy i jest on powtarzany 2 razy)

Opublikowano

Jak coś zamawiałem przed tel to po prostu dzwoniłem pod ten numer i na "liczniku" na stronie pokazywało ile zostało do zakończenia rozmowy.

PS. nie zabierze więcej niż pisze.

Opublikowano

Jest Talon na przecenie a nie mam zamiaru na niego zbierać jakiś tydzień. Postanowiłem kupić przez telefon ale są dwie opcje: Mobile Payment i Mopay. Które to sms? Mopay jest tańszy, lecz jeśli jest to dzwonienie to jak to się odbywa? Dzwonie i muszę coś powiedzieć, kliknąć czy po prostu dzwonie i zaraz się rozłącza? Zawsze kupowałem rzeczy w grach przez sms i psc a przez dzwonienie nigdy.

a nie lepiej paysafecard? ( kupujesz w kiosku i wpisujesz kod tylko ) wiecej ,a dziala jak przelew no i nawet 12 latek moze kupic

17900102327122306253.jpg

Opublikowano

A to jest po polsku, tak? Żeby mi nie wyskoczyli zaraz z innym językiem. :P
^ Mam nadzieje że nie sugerujesz że mam 12 lat... Nie mam aktualnie hajsów by lecieć do sklepu i kupować psc. Gdybym miał to bym już poleciał. A po drugie mam aktualnie około 60 złoty na telefonie, nigdzie nie dzwonię by zaraz stracić 30 złoty, więc po co mam to trzymać? :P

Opublikowano

A to jest po polsku, tak? Żeby mi nie wyskoczyli zaraz z innym językiem. :P

^ Mam nadzieje że nie sugerujesz że mam 12 lat... Nie mam aktualnie hajsów by lecieć do sklepu i kupować psc. Gdybym miał to bym już poleciał. A po drugie mam aktualnie około 60 złoty na telefonie, nigdzie nie dzwonię by zaraz stracić 30 złoty, więc po co mam to trzymać? :P

tak, jezyk ojczysty

­

Opublikowano

Dzwonisz do nich, automat dyktuje Ci kod tan składający się z bodajże czterech lub 5 cyfr. Wpisujesz go w okienku gry w płatnościach i dostajesz swoje RP, a z konta zżera  pieniądze. Jak nie zapamiętasz/nie zapiszesz kodu to pieniążki uciekną a RP nie będzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...