Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PSD Login Interface "Gold Style" by FeistyGraphic

Wredna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Wredna a mogłabyś zrobić ten interface z zapisem passów po prawej stronie? (a wyjście pod "zaloguj")  :)

Nie za bardzo bo musiałabym poprawiać cały design. W buttonach nie zmieści sie 12 znaków (maksymalna długość loginu).

If you can, send me the buttons without text, for coding in my lenguaje.

Thanks for the login interface it looks like.

Sorry, buttons is not editable.
Opublikowano

Wreszcie wstawka, która cieszy oko. Chyba pierwszy login interface, który byłbym w stanie wykorzystać, bo jest poważnie dobrze wykonany. Dotychczas byłem zwolennikiem zwykłego, standardowego. Wielki like+.

Nie za bardzo bo musiałabym poprawiać cały design. W buttonach nie zmieści sie 12 znaków (maksymalna długość loginu).

Sorry, buttons is not editable.

Nie masz nic przeciwko temu, jeśli sobie to trochę przerobię pod siebie czyszcząc te buttony? :)

Opublikowano

Wreszcie wstawka, która cieszy oko. Chyba pierwszy login interface, który byłbym w stanie wykorzystać, bo jest poważnie dobrze wykonany. Dotychczas byłem zwolennikiem zwykłego, standardowego. Wielki like+.

Nie masz nic przeciwko temu, jeśli sobie to trochę przerobię pod siebie czyszcząc te buttony? :)

Jeżeli zobowiązujesz się nie udostępniać zmodyfikowanej grafiki, to nie :)

Opublikowano

Jeżeli zobowiązujesz się nie udostępniać zmodyfikowanej grafiki, to nie :)

Gdybym miał inne plany i nie szanowałbym Twojej pracy to czyste buttony byłyby w poprzednim poście czekając na like od tego obcokrajowca. Jeszcze nie wiem czy to wykorzystam, ale wstępnie przypasowało mi to do clienta dlatego pytam teraz, by nie musieć później cofać zmian.

Opublikowano

Najs :D

nn4e86.gif

The future starts today, not tomorrow.

The rest is silence. High by the beach.

Will you go crazy? What do you mean?

Opublikowano

Bardzo mi się podoba, lecz obszar wokół wydaje mi się 'pusty'. Zostawiam plusika. ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Musze ci przyznać że masz z*******y talent, może już kiedyś pisałem ale nie zaszkodzi 2 razy :)

A tak wyszło po zakodowaniu:

aaajpg_eaqnqxq.jpg

3_1.png

Opublikowano

Musze ci przyznać że masz z*******y talent, może już kiedyś pisałem ale nie zaszkodzi 2 razy :)

A tak wyszło po zakodowaniu:

3639414107348491237725.jpg

Daleko mi jeszcze do poziomu, który chce osiągnąć, ale bardzo dziękuje :-) ogólnie tam zamiast mojhego nicku może być sama nazwa serwera :-)
  • 8 miesięcy temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Fajna praca, tak na przyszłość proponuje używać wymiarów 1024x768

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo ładna praca, dziwne że wcześniej nie zajrzałem do tematu, pobieram i zostawiam lajka :D­

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...