Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z launcherem League of Legends

Franko_1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem, bo jak włączam launchera to pojawia się tylko logo na chwile i znika. W procesach też nie pojawia się proces launchera. 

Próbowałem uruchomić jako administrator i uruchomić lol.launcher.admin, ale nic nie skutkuje. Zaporę mam wyłączoną cały czas.

Jak dla mnie trochę nietypowy problem, bo wczoraj wieczorem bez problemu się włączył, a dzisiaj się nie da <_<

Opublikowano

Miałem dokładnie to samo, reinstalowałeś ostatnio może cały system? Jak tak to zapewne (przynajmniej ja zrobiłem taki błąd) nie zaaktuwalizowałeś wszystkich sterowników i nie ściągnąłeś najnowszego DX (też na początku wszystko było ok, a na następny dzień miałem taki problem i ściągniecie tego Directa pomogło)

916741414680034286162.png

Opublikowano

Mam problem, bo jak włączam launchera to pojawia się tylko logo na chwile i znika. W procesach też nie pojawia się proces launchera. 

Próbowałem uruchomić jako administrator i uruchomić lol.launcher.admin, ale nic nie skutkuje. Zaporę mam wyłączoną cały czas.

Jak dla mnie trochę nietypowy problem, bo wczoraj wieczorem bez problemu się włączył, a dzisiaj się nie da  <_<

http://forums.euw.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=165831

sprobuj tego sposobu

Age is just a number :)

Opublikowano

Miałem dokładnie to samo, reinstalowałeś ostatnio może cały system? Jak tak to zapewne (przynajmniej ja zrobiłem taki błąd) nie zaaktuwalizowałeś wszystkich sterowników i nie ściągnąłeś najnowszego DX (też na początku wszystko było ok, a na następny dzień miałem taki problem i ściągniecie tego Directa pomogło)

Nic, a nic od wczoraj nie zmieniane.

Ten temat jest z 2011 roku i w najnowszej wersji League of Legends nawet nie ma takiego pliku.

@Edit

Trochę pogrzebałem w logach i w jednym pliku taka była końcówka.

000001.038| 9380.0000kb| 48.0000kb added| ERROR| Riot::RADS::Patching::CreateRadsProcess: Failed to spawn process 'C:/Riot Games/League of Legends/RADS/projects/lol_patcher/releases/0.0.0.1/deploy/LoLPatcher.exe'.
000001.038| 9380.0000kb| 0.0000kb added| ERROR| Riot::RADS::UserKernel::UpdateAndRunProject: Solutions/RiotRADS/Source/RADS/RiotClientMiniLauncher/WinMain.cpp(321): Failed to run.
000001.040| 9008.0000kb| -372.0000kb added| ERROR| Riot::RADS::RiotClientMiniLauncher::Main: Error Chain:
Riot::RADS::UserKernel::UpdateAndRunProject: Solutions/RiotRADS/Source/RADS/RiotClientMiniLauncher/WinMain.cpp(321): Failed to run.

Opublikowano

@Franko_1998

To spróbuj odinstalować DX i zainstalować go ponownie. Upewnij się też, że masz aktualne sterowniki. Tak samo możesz zrobić z frameworkiem 3.5 :)

Wszystko mam najnowsze i stale aktualizuje, a zresztą DX chyba dotyczy clienta, a nie launchera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...