Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Battlefield 4 na ps3 pytanie.

talas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy na ps3 mapy w grze BF4 co dla 64 graczy czy dla 20 albo mniej nie pamietam jak bylo w bf3 ale pamiętam że było dla kilkunastu ludzi.

Opublikowano

A czy na konsolach był jakiś BF z możliwą ilością graczy więcej niż 24 osoby. Bezsensem jest myślenie, że BF3 który jest trochę gorszy od BF4 pod względem grafiki uciągał tylko 24 osoby a sam BF4 dodaję 100% mocy konsoli aby mogła udźwignąć 64 graczy. Wystarczy trochę logicznego myślenia aby zauważyć ,że tak stara konsola nie udźwignie takiej gry z 64 ludźmi na serwie.

Opublikowano

Na ps3 o ile mnie moja matematyka nie myli to jest po 12 ludzi w teamie czyli lacznie 24, ale gra się bardzo przyjemnie. Tylko pomysl ze te 20 typa nie będzie latalo po takiej samej mapie co 64, tylko mapa jest zmniejszona więc nie ma kłopotów ze znalezieniem wroga jeśli o to ci chodzi...

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...