Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XVM config

Tevals

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuje XVM configa pod 9.2 probowalem sobie go zrobic ale jakos mi to nie wychodzilo

gdyby ktos byl tak laskawy i mogl mi by taki config zrobic byl bym bardzo wdzieczny

co bym w nim chcial?

- statystyki graczy podczas ladowania bitwy i po wcisnieciu TAB podczas gry czyli wr wn8 liczba bitew + kolory i szansa na wygrana

+ do tego po wcisnieciu ALT WN8 przeciwnika i to by bylo na tyle :) 

Z gory dziekuje za pomoc

PS: chce jeszcze zeby nie bylo innych markerow nad czolgami itp zeby wszystko bylo jak w oryginalnym kliencie

Opublikowano

Polecam config by j1mb0, bo idealnie opisuje to czego potrebujesz, jedynie jest % wygranych nad czołgiem po alcie, a nie WN8 (mnie też to boli).

Opublikowano

Polecam config by j1mb0, bo idealnie opisuje to czego potrebujesz, jedynie jest % wygranych nad czołgiem po alcie, a nie WN8 (mnie też to boli).

w sumie uzywam tego ale niestety nie lubie tych markerow nad czolgami... oczy mnie od tego bola :C

Opublikowano

Do małych zmian po prostu wejdź w res_mods, wyszukaj wszystkie pliki .xc i jak umiesz myśleć oraz znasz angielski to szybko zrozumiesz co i jak oraz jak dostosować to wszystko.

Opublikowano

Do małych zmian po prostu wejdź w res_mods, wyszukaj wszystkie pliki .xc i jak umiesz myśleć oraz znasz angielski to szybko zrozumiesz co i jak oraz jak dostosować to wszystko.

Dzieki za pomoc :)

pobawie sie z tym potem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...