Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno pudełkowej wersji gry.

Gość koxxxik12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam!

Chciałbym zacząć grać w wowa na globalu i doexpić 90lvl przed startem nowego dodatku. Moje pytanie to gdzie kupię pudełkową wersję gry Battlechesta i MoP'a (kolekcjonuje) w dość dobrej cenie a później to samo z wod'em ale tu nasuwa się kolejne pytanie ile będzie kosztował wod po premierze? I poprosiłbym o jakieś porady np. na jakim serwerze grać, jaką profesję na początek itd. .

I oto kolejna kwestia musze korzystać tylko z starego kompa i mam na nim taki sprzęt:

2gb ram

win7 32bit

procesor amd athlon 64x2 dual core processor 4600+ 2.40 GHz

karta graficzna geforce 9400 GT 512 mb

Czy poszedł bym na jakiś raid 25osobowy na najniższych wymaganiach bez jakichś kosmicznych lagów.

Edytowane przez koxxxik12
Opublikowano

Witam!

Chciałbym zacząć grać w wowa na globalu i doexpić 90lvl przed startem nowego dodatku. Moje pytanie to gdzie kupię pudełkową wersję gry Battlechesta i MoP'a (kolekcjonuje) w dość dobrej cenie a później to samo z wod'em ale tu nasuwa się kolejne pytanie ile będzie kosztował wod po premierze? I poprosiłbym o jakieś porady np. na jakim serwerze grać, jaką profesję na początek itd. .

I oto kolejna kwestia musze korzystać tylko z starego kompa i mam na nim taki sprzęt:

2gb ram

win7 32bit

procesor amd athlon 64x2 dual core processor 4600+ 2.40 GHz

karta graficzna geforce 9400 GT 512 mb

Czy poszedł bym na jakiś raid 25osobowy na najniższych wymaganiach bez jakichś kosmicznych lagów.

Pudełkowa wersje gry dostaniesz np. w saturnie czy tez jakims innym sklepie, wod po premierze bedzie kosztowal ok. 120zł(w okolicach 100/150). Nie wiem czy Ci pojdzie na tych raidach bo ja mam problemy na core 2 duo 2,8ghz jak bije sie duza ilosc trashu na raidzie 25, ale to ja gralem chyba na ulta(po zmianie np. na good gra wyglada paskudnie...).

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

@up 

Znam ludzi którzy grają na low z własnego wyboru bo nie lubią jak im miga wszystko na ekranie :P a więc kwestia gustu ;d

Pamiętam, że w mojej stare gildii było wymagane granie na low, żeby bylo aoe widac czy cos... xD

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...