Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

674241409667711407493.jpg~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Cześć!
Prawdopodobnie się nie znamy, dlatego zacznę od przedstawienia mojej postaci.

Mój nick na Youtube to xxx, więc mówcie mi po prostu - xxx. Pod koniec 2012 założyłem ten kanał mając za sobą już pewne doświadczenie (nagrywam od 2011). Zaopatrzyłem się w odpowiednie programy, sprzęt (m.in. mikrofon Samson C01U, którego bardzo sobie chwalę) i dobry humor. W ten właśnie sposób zacząłem tworzyć systematycznie filmy i tworzę je do dziś :)

2 października 2013 (w dzień aktualizacji 1.2) zacząłem nagrywać Terrarię uprzednio grając w nią 2 lata. Obecnie mój kanał zmierza właśnie w kierunku tej gry, chciałbym również wprowadzić pewne zmiany na (polskim YT) i pokazać w lepszym świetle tę grę, bo naprawdę nie jest doceniana. Zdobyłem już pewną publiczność (4k), więc nie jestem świeżakiem :)

Nagrywam przede wszystkim Terrarię (tak jak wcześniej powiedziałek), więc pokrótce przedstawię Wam wygląd jej na moim kanale. W chwili, gdy to piszę, mam za sobą trzy serie Terrarii i planuję następne. 

Tworzę:

- Suchy singleplayer, na którym przedstawiam Wam zmiany i luźno gram sobie przechodząc wszystko po kolei. Kolejny suchy singleplayer już przy Terrarii 1.3!!

- Multiplayer, lecz tutaj chyba nie muszę niczego tłumaczyć

- Mapki survival/adventure, na których skupiamy się bardziej na samej mapce i przygodach, które nam ona oferuje niż na samych aktualizacjach.

- Inne, wymyślone przeze mnie serie np. na trybie hardcore.

Teraz zamieszczę po jednym odcinku z każdej mojej serii Terrarii, byście mogli je zacząć oglądać, gdyby Wam się spodobały. Pamiętajcie jednak o tym, że trochę czasu od danego odcinka czy serii minęło, więc wszelkie nieudogodnienia typu spadki FPS wraz z odcinkami zostały rozwiane.

xxx

To w zasadzie tyle. Mam nadzieję, że mój kanał Was zainteresuje, no więc komentujcie, oceniajcie, subskrybujcie, do zobaczenia, no i cześć! :)

Opublikowano

już wcześniej widziałem ten kanał... nie zainteresował mnie...

Edit:

w tagach tematu zabrakło ci literki "A"

"Oto nowy rozdział Waszego żyć" Waszego z dużej xDD

i brak literki "A" na końcu zdania :D e tam... ale taki mały błąd xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...